snart äre första advent, men först ska jag dampa lite

stress stress stress - ännu en gång. Kan allt skolarbete ta slut snart?? Kyss mig den som säger att 3an är chill ...
Marcus har fortfarande inget internet, så jag måste sitta på skolan tills mina arbeten blir klara.... sjukt jävla awesome, nää, blir arg :S
Imorgon är det lördagsmys iaf och det innebär att fridorna, elina + jag  , ska baka lussebullar och pepparkakor! MYS. Det är ju ändå första advent på söndag, kan ni förstå?? :D
Snart jul!

det är kaaallltt!

jag sitter på webbdesignen och vill dö. haha nääääääääää inte då! Men jag fryser och sen orkar jag inte koda en massa grejs. Faktiskt så äre drygt!
Snart så ska jag bege mig hem. Ah fast inte än, ett bra tag kvar , och då ska jag duscha o fixa till mig lite innan vi drar oss iväg till ersmars för en liten musikal! :) kultigt!

taggaaah

tjabba tjena hallå alla boys.
Jag har haft en lektion idag och har snart suttit 3 timmar och inte gjort någonting. Jag orkar inte gå hem heller för att det är svinkallt ute och jag dör! Jag sitter inomhus med tjocktröja och jacka men ändå så typ skakar jag , kanonkult.
.
ikväll ska jag och bejbi på musikal. Hehe, det är mamma som har riggat för mellanstadieelever och temat är hårdrock. Det kommer bli lite spännande o se vad hon har knepat ihop för något ;P Kameran ska med!
Mamma nämnde att dom har köpt in lordimasker till muskalen ..... hmmmmm ;)

älskar skolan!

Jag sitter fortfarande på skolan och klockan är 17.33, jag slutade halv 4. Eftersom lägenheten har en brist på internet (eller så har min dator krupp) så kan jag inte använda datorn ät ål, så allt skolarbete måste jag göra på skolan. Suger fett! kan inte ens se greys.... oth o cougar town.
Tisdagar tycker jag alltid är värst, för att hela min dag består av historia. 3 långa lektioner.. Det är dock kultur-och idé historia och sen historia B, men det spelar ingen roll tycker jag. samesame!
-
Marcus fyller år idag btw, han önskar sig inget så han får skylla sig själv .... wahahha ;)
Nä nu ska jag bege mig mot haga där inte min fru är .... hon är på hockey i övik, sjukt ovärd och dum människa. Jag ska nog utföra lite kvinnomisshandel när hon kommer hem! Hon förtjänare :O Ingen som har en piska att låna ut?

kan någon komma med en pizza till mig??

inatt har det varit livat i mitt rum. Dvs att jag har snorat och hostat i mängder! hahaha, inte okej...
jag är sjukt hungrig för övrigt och vet inte vad jag ska ta mig till. Finns ej mat här hemma ..... suck, men det finns oboy (A) wahahaha
nomnom!!!

tjohooo

varför är det värt att ta med sig kameran om man ändå inte ska ha datorsladden med sig?? Hur värt .... ?
Det känns otroligt kult att jag håller typ på bli sjuk också, ont i huvet, halsen och slem fulle halsen! Kuuuuung... Tack älskling.

WebbD.

Jag sitter just nu på webbdesignen och har tråkigt ^^ haha, hur kult äre att koda massa grejer???? gaaah ... jag är så trött också, vill bara sova hela tiden :/ då vet ni.

Det löste sig

som sagt har den här veckan varit helt åt pipan och den har tagit så mycket energi. Svenska nationella är över i både skriftliga och talet. Det är huuur skönt som helst. Jag kommer aldrig mer att ha nationella! Talet gick bra men jag var sjukt nervös, men aja, bortgjort iaf ;) Meeen idag är det fredag och nu återstår bara helgen.
-
ikväll ska jag hem till skogen och bara fredagsmysa med min familj. Och imorgon så styr marcus och linnea fest i kassjö. Blir nog kult :)
-
Igår shoppade jag lite också, en jacka och en klänning. Sådär ser jackan ut fast med vitt ludd istället. Klänningen kan jag fota ikväll ;)

v.46

Det här känns inte som min vecka direkt. Jag har massor av plugg att göra och jag vill bara GAAH!
Måndag - Skulle ha pluggat ..
Tisdag - skriva tal och plugga
Onsdag - Öva för talet
Torsdag - Hålla talet och bajsa ner mig
Fredag - Vet inte ...
Över drivet roligt tycker jag faktiskt inte att det låter ^^

Överraskad?

Det kanske är något jag har glömt att berätta för er stackare. HEhe
en bild säger mer än 1000 ord, riight?

det är väl tanken som räknas

Även fast jag kanske inte är bäst på att laga mat så försöker jag iaf. Denna gång blev det ett försök med att stoppa in två baguetter i ugnen.. Det gådde väl lite sisådär, eller?

dj's !

Min kväll har varit långt ifrån död. Jag och min syster var ju dj's för låg-och mellanstadieelever för typ 6e året i rad :) Det är helt sjuuukt vad dom skriker och blir ledsna för dom är sämst på dansa (läs: springa) och sen är det tydligen aaaaskul att smälla massa ballonger och festispaket så att man får hjärtsnörp varje gång. Det är skön..T! Efter 15 minuter hade gått av denna kväll ville jag hem. Jag hade bestämt mig för att jag aldrig ska skaffa barn, PUNKT! Vafan, dom är ju bara dryga och kletar snor överallt...
-
Jag tjänade mig 400 spänn iaf och det vare värt :) Glömde kameran så ni får inte se hur det såg ut där, ägda. Wahahahahahahahahha. Näää men har ni sett att jag har ändrat lite på headern? Pheeent, tråkigt hade jag nog.
-
Sen en lite kult sak är att mina päron + sandra ska på ikea med min morbror och hans tjej (=jag får inte plats ....) är att jag vill ha mycketmycket grejer. Till både mitt nya rum på övervåningen och till marcus lägenhet. Nomnom, hoppas dom köper allting ÅT mig (A) tror ej, menmen ...
... ikea har inga skohorn på hemsidan ...
Bjuder på min favvobild! :D



kaoooosss!

vilket sjukt snökaos det är ute! Jag tror jag höll på att bryta benen ca 1000 gånger när jag halkade sådär lagomt charmigt! haha, det är lika kult varje gång.
-
Chill dag har jag haft jao. Jag började 13.05 och hade då photoshop prov som jag tror gick bra (peppar peppar..) och sen gick jag hem i snökaoset igen. phett kul och jag skrattade hela vägen ;)
-

...

det är ganska galet att när man är så säker att man blir osäker. Jag har haft mycket tankar på sista tiden och det är bara drygt. Det är mycket som tar emot, men det finns lixom inget jag kan förklara så det blir rätt.
Snart kommer gränsen i huvudet på mig och gör att jag får kortslutning i hjärnan så jag kan varken göra det ena eller det andra. Verkligen skitdrygt och många gånger vill jag bara bryta ihop ...

aldrig mer

hjälp mig!
Det är ju fan iskallt ute och jag dör. Imorse när jag vaknade (übertidigt) så stod den på -11! Hur trolig termometern är vet jag ju inte heller, men om den har vett att ha tvåsiffrigt i minusgrader ÄR DET KALLT.
-
Jag kanske inte nämnde i tidigare inlägg att jag nästan tog livet av mig när jag och bejbi såg Paranormal activity 1 igår kväll. Jag har hållit mig undan i 3 år från den filmen för att jag har tyckt att den har verkat för hemsk för mig och JA, den var förfärlig.
Eller jag tycker det. Det värsta som jag vet är spöken, att något kryper under täcket och att någon stirrar på en just vid sängen. GRATTIS Camilla, du fick allihopa i samma film! Haha, det kändes inte allt för kult.
Såååå inatt så har jag drömt mardrömmar och svettats som en gris. Jag var rädd också så jag låg typ i/på marcus och jag lovar och svär att det nästan rann svett för oss båda.
-
Jag har iaf lärt mig en läxa ^^
hjälp mig!
Det är ju fan iskallt ute och jag dör. Imorse när jag vaknade (übertidigt) så stod den på -11! Hur trolig termometern är vet jag ju inte heller, men om den har vett att ha tvåsiffrigt i minusgrader ÄR DET KALLT.
-
Jag kanske inte nämnde i tidigare inlägg att jag nästan tog livet av mig när jag och bejbi såg Paranormal activity 1 igår kväll. Jag har hållit mig undan i 3 år från den filmen för att jag har tyckt att den har verkat för hemsk för mig och JA, den var förfärlig.
Eller jag tycker det. Det värsta som jag vet är spöken, att något kryper under täcket och att någon stirrar på en just vid sängen. GRATTIS Camilla, du fick allihopa i samma film! Haha, det kändes inte allt för kult.
Såååå inatt så har jag drömt mardrömmar och svettats som en gris. Jag var rädd också så jag låg typ i/på marcus och jag lovar och svär att det nästan rann svett för oss båda.
-
Jag har iaf lärt mig en läxa ^^

död åt internet

Ja hejsan, mitt internet har varit dött i några dagar och därav inget inlägg. Eller nä, lögn, jag har inte orkat bara. Internet var dock dött xD
jag ska göra ngt askult sen - PLUGGA!
-
NOOOOOOT!


Ses i dimman

sådär ja, nu har jag legat i soffan i ca 2 timmar och sovit. Grymt skönt och behövligt ;P Det blev ju som lite sent inatt pga att jag såg satc och väckarklockan stod på 10 för att jag ska komma upp en normal tid. Hehe, men nu ska jag förhoppningsvis piggna till om ett tag och ikväll då KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI. Ah eller något ;P

SATC!

ooohnoooo, jag har fastnat ännu en gång i den underbara serien Sex and the city! Nu kommer jag vara fast tills det är slut. Hur kan en serie vara så bra? haha jag fattar inte ;P

jag kan nog vänja mig

För mig har det varit som julafton några gånger denna vecka ;) Det gör faktiskt inte mig så mycket måste jag kanske också tillägga. Det paket som kom idag var ett par, ja hör och häpna - SKOR! Denna gång är dom inte svarta ;)
Nu har jag shoppingförbud på skor! Nu är jag mättad på ett litet tag känner jag :) Såatteeeh, det här blir det sista skoinlägget på ett tag. WIHOO känner ni .... :(
-

Jag kan inte vara seriös ...

Jag har glömt visa er mina Wildflower by Kenza-skorna jag fick förra veckan!! :O jaaa jag vet att jag är skoberoende ... men dom här var ju såååå fina och sköna
-

Heliga dag

Vad har min dag bestått av?
Svar: Jag vaknade 09.40 och klev upp. Satt mig i fåtöljen klockan 10 med datorn och satt fast där tills typ 4. Sen vare middag, sen satt jag vid datorn igen. Awesooome dag! åhåhååååå rädda mig till massa roligheter.
-
Men vi börjar med roligheterna imorgon då vi är några tjejer som ska ut på corona. Det blir trevligt :) Sen blir det sovning hos Hylander, myspyys ;)

dom har kommiiit! (och jag kom lite jag me)

Här ser ni årets snyggaste skor enligt mig. Nu tänker ni såhär: "är hon dum, hon kan ju inte använda dom nu :S" men då säger jag såhär - dom finns och köpa NU och kanske inte sen och mina fötter växer garanterat inge mer så då har jag dom till nästa vår och sommar! ;D tummen upp för det!

The Studio

Igår var jag på The studio igen, fast denna gång med mamma, Ingela och sandra. Jag köpte dock inga bilder denna gång och det tråkiga var att bilderna blev snyggare nu än dom blev sist. Haha, lite surt ;P Menmen. Sneakade med mig min egna kamera istället, ops (A)
Såhär fick jag se ut iaf, lite Avatar-blåfärg ,samt svart sotning :) Jättesnyggt tycker jag!
-

RSS 2.0