en dedikation till Josefine

Jag hittade en bild på din älskling och tänkte att du också ville se den ;) Enjoy!

Valborg

Idag är det valborg och vädret är lite halvers. det blir nog super iaf :P Halv 3 ska jag till en bonde och kolla på flaket till studenten, hoppashoppas den är tillräckligt stor för 32 pers..
Efter jag har varit där ska jag få skjuts till matte där festligheterna kommer att hålla till ikväll :) Det blir nog jättetrevligt!

drömde om dig inatt igen. Är den den 10onde gången på två veckor kanske? Jag kan verkligen inte släppa det du har gjort och vad du har kastat bort. I den här drömmen förolämpade du mig och som vanligt så slutade med att vi bråkade och jag gjorde illa dig jävligt hårt så att du kanske kan förstå hur ont det gör att bli utsuddad sådär.
Jag tror att ni inte anar hur hårt det här har tagit på mig. En som alltid har funnits där för mig i alla tider har helt plötsligt försvunnit totalt och raderat mig, oss. Det ska inte behöva vara såhär, det ska verkligen inte behöva vara såhär. Varför är du inte samma person längre? Jag sa förlåt en och två gånger och inte bara till dig. Jag saknar den gamla versionen av dig...

finally!

Pa100 är inlämnad och det känns bara så sjukt jäkla skönt. Inge mer fucking pa100!! Så nöjd! :) Dom här veckorna har varit förjäkliga och det har inte funnits en lucka för att andas ens lite. Jag har t.o.m fått skjuta fram uppkörningen pga skolan ... :(
nåjaa
Ikväll är jag hemma i tavelsjö hos mina föräldrar och det känns förjävla bra. Det var länge sen jag var hemma här i skogen och man accepterar det mer när man inte är hemma så ofta :)
Ikväll har jag bara chillat och sett talang, eller ah jag ser talang :P

Foto

Vi var och fotade lite grann idag på lektionen. Hittade lite fina objekt :)

vi slår våra kloka huvuden samman

godmorgon löverz. Va händer jao?
jsg har sovit rätt bra inatt förutom när jag o bejbi smackade ihop våra huvuden 3 gånger ;) haha.
Idag hade jag tänkt mig till körskolan för att repitera all teori och ikväll så blir det pa100 arbete, jag vill få det bortgjort nu :P
Nä nu ska jag ta och kirra nå krubb och sen blire att hoppa på hojen till staden :) Håj

ALLTSSÅÅÅÅÅÅÅ

haha, mamma ringde just och det innebar en gråtpaus för att pa100 jävlas så sjukt mycket med mig. Eller nä, min handledare jävlas med mig. Undra hur många gånger de senaste dagarna jag har velat slänga ut datorjäveln och glömma rapporten xD
Jag ska återgå ....

dagens mode

Jag måste säga fuckfuckfuck på dagens badmode. Hur kul äre att alla bikinisar ska vara i modellen bandeau?? Kan ingen tänka på oss med lite större bröst? Man ser på alla som inte har några bröst ba: "åh så himla fin bikini, nu ska jag också testa en" *testar* faaaan, mina pattar hänger alltså ner till golvet xD haha, närå.
Till och börja med så kan jag inte ha någon normal storlek typ som 36/38 utan jag måste typ ha 42 pga storleken och då blir ju storleken ALLDELES för stor runt om.
Jepp, detta var dagens i-landsproblem. När jag blir äldre då ska jag fan spara ihop pengar och göra mindre bröst. Så det så.
Åh så snygg, fuck you kvinna utan bröst.....

Whip my hair

Den här låten fastnar mer och mer i mitt huvud desto mer jag hör den. Rätt cool! :) Willow Smith, alltså Will Smiths dotter.

Cookie

Hur söt som helst! Ni måste se hela :D

liparN

Oj vad jag sitter och bölar till greys anatomy xD haha helt sinnes. Det var rätt länge sen man grät så här mycket till ett avsnitt ;)
Det var egentligen det jag skulle säga ...
Sen håller jag tummarna för dig gumman <3

mina ägg är inte nöjda

Kolla vad ledsna min ägg blev när dom skulle kokas. Egentligen bör man inte säga högt till dom att det är dax att kokas till döds. Ajaa.. mina grät iaf.

helgens bravader

Hallååå, jag har ju fan inte bloggat på hela helgen xD sorry för det lixom.
Kan dra igenom lite snabbt vad som har hänt. I fredags så var jag hemma för jag orkade inte göra något.
I lördags så storstädade jag lägenheten från topp till tå och på kvällen cyklade vi iväg till astor för en spel/chill- kväll.
I söndags så vaknade jag tidigt och gick och tvättade osv, gick och la mig med älskling igen och sen var vi fast där hela dagen xD
Så jag tycker att det har varit en otroligt bra helg faktiskt :D Helt lagomt på alla de sätt och vis. Och nu vidare till dagens sysslor. Det som står på agendan idag är:
* Klä på mig och äta

* Vika tvätt

* göra bort pa100

* körkortsteori
Såatteeh, det är bara att köra igång då :P

pjuuh

jobb från 08 - 17! Det blev kort om folk på jobbet så jag fick sluta 17 istället för 13, jag klagar inte ;) Känns bra! Imorse cyklade jag t.o.m till umedalen. Från haga till umedalen, det är rätt långt. Men skönt vare :D Så nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper lukta pensionär och sen får vi väl se vad som händer ;P Vi hörs :)

taggad? ;)

jobbajobbajooobba JOBBAJOBBA. Ehm, ah, jag är uppe med tuppen och ska snart bege mig ut på en cykeltur till jobbet ;P Börjar 8 och slutar klockan 13 vilket kändes ganska jätteskönt :D
PUSS

hihi

Att jag aldrig lär mig att titanic är lika sorglig varje gång. Jag och älskling satt o bölade, mest jag då (A) Hanna, jag grät mer när jag hörde låten xD


Movietime

Äntligen mina kära vänner ska jag se TITANIC! Eller asså, jag har ju sett den förut förstår ni, men det var jättelänge sen och jag har haft världens sug att se den :D Så nu blire att ta med papper och filtar så jag kan gråta floder och värma mig ;) hehe, näråå

mästerkocken

.. eller inte. Haha VARFÖR ska jag alltid ge mig på saker som jag inte klarar av ?? Aja, här ser ni resultatet iaf  ;)
Den ska alltså vara heltäckt av det här kokosgrejset!

pa1000000000000

sååå skönt att det var sista skoldagen innan lovet. Eller "lovet" ;P Jag slutade vid 12 efter jag hade ett möte med min handledare i pa100. Jag tänker inte ens gå in på vad jag tycker om henne... haha :P
Nu var tanken att jag skulle gå till affären och köpa ingridienser till falsk toscakaka som jag visade i förra inlägget. Jag har aldrig gjort den kakan förut så det här blir premiären! ;) Hoppas det blir gott.

jag älskar cykeln!

huur skönt äre inte att ha en cykel! :D Det tar ca 7 minuter att ta sig till skolan och det är om jag cyklar sakta typ. Åh, jag älskare :D Och ett stort plus på det så kan jag nu använda fina skor. Det går inte om jag måste gå på morgonen för då har jag ont i fötterna när jag kommer till skolan ;) haha.

Just nu sitter jag på religionlektionen och lyssnar på lite redovisningar om olika religioner. Rätt intressant faktiskt! Efter det här har jag samhälls sen slutar jag!! YEEEY, Då funderar jag på att baka en kaka för att belöna mig själv för jag har varit duktig den här veckan.

Nästan stolt över mig själv

mamma mia vad jag har pluggat den här veckan! Helt sinnes! Jag förtjänar så jävla mycket en godispåse imorgon ;) Då vet ni... Jag ska göra klart 2 frågor till på religionen sen är jag klar. Lär bara ta 1000 år xD Iaf, gonatt <3

onsdag

Haha åh så otroligt lol. När jag kom hem från körskolan så tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen och sova typ 1.5 timme tills lektionen börjar. Tror ni det gick bra? Först fick jag ett sms av en okänd som skickade fel, sen ringde körskolan, sen smsade syrran..... poppis iaf xD Det gick inte bra o sova iaf (A)
Nu har jag kommit hem från skolan där vi fotade varandra. Den här gången skulle vi fota med omgivnignen och våra intressen :P Väldigt ... speciellt. Nä men det var kult.
Nurååå? Pluggapluggaplugggaaaaa ;) Bara att göra det ba. Jag har ett hemprov i kristendom som ska in imorgon, kanon. Nu ska vi börja ^^
lycka till camilla,  tackarrrrr

the walking dead

god morgon, nä fy i helvettet heller att det är en god morgon. Jag är så jävla trött jag vill dö på mig själv. Jag har bara 2 lektioner idag, varav en på morgonen och en på eftermiddagen. Om jag inte hade haft körlektion (min sista) nu istället för första lektionen, hade jag fan sovit tills nästa lektion hade börjat! fyyyy så skönt.
Jag satt och pluggade in i det sista igår kväll och huvudet blev tillslult som en seg gröt. Tillslut orkade jag inte bry mig vad det stod ;P haha. Inte bra.. Men iaf, sen när jag skulle sova så hade jag så sjukt mycket tankar i huvudet så det var svårt att somna trots jag var så trött.
Nä nu ska jag försöka komma till liv innan jag cyklar iväg till körskolan!

done and done

nu är jag så jävla klar med samhällsen och det känns underbart... fyfan! Nu äre bara att fokusera på religionsprovet som ska in på torsdag.... haha herre min skapare... xD
gonatt!

Felsägningar!

Åhh det har varit sjukt roligt i skolan idag och jag har skrattat typ hela tiden.. Okej inte riktigt, men kul hare varit! :D En jätterolig händelse var när vi snackade om en person som kallades för "riskokarn" och då sa alma:
Alma: Nää, men va taskigt.. (eller något liknande)
Jag: Vadå, är du kompis med en riskokare?

HAHAHAH årets felsägning, det skulle självklart vara "är du kompis med henne?" och sen, är du kompis med EN riskokare, inte är du kompis med riskokarn xD otroligt mycket lol!

Sen var det jättekul när josse skulle nämna Egil och då sa hon "fråga the eagle" ;) Oj vad vi har skrattat!
Nästan så att jag får magrutor :D

studenten - here I come!

Jag testade min studentklänning och mössa osv här om dagen bara för att jag var så in i nordens taggad på den! Men vill ni se hur allt ser ut?? Klart som fan att ni vill ;)
Sen kommer jag verkligen inte se ut sådär i håret osv xD

Tisdag

Håla amigos. Igår var jag som sagt och jobbade, vilket jag tycker gick superbra. Fick t.o.m i säng den svåraste tanten på avdelningen :) Så jag kände mig nöjd. Nä, men jag fick ta hand om avdelningen själv och sen fanns det självklart en springare (syrran igår) som springer mellan 2 avdelningar :)
På fredag kanske jag ska jobba igen beroende på hur mitt schema ser ut, cashcash baby, jäävligt behövligt! Hoppas bara jag får jobba där i sommar :D

ha en bra dag

nu ska jag springa till bussen för jag ska på jobbet. Slutar vid 21.00 så då kanske vi hörs då.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :)

i'm in love I'M in love

oj, förresten - god morgon löverz ;)
Jag var så upprörd imorse att jag glömde säga mårning ... hehe
Tanken var att jag skulle göra min samhälls så slipper jag dampgöra den imorgon, men ni känner mig. Haha, jag har suttit och sett körslaget och är förbryllad över att Casper åkte ut när han typ var bäst denna omgång. Hmm, men det spelar ingen roll så länge min favvo är kvar - Jakob <3 RRRrrr ;)
Här har vi Casper - oh my god

Måndag

assåå åååååh! Jag vaknade imorse av att jag drömde om ormar. Det fanns alltså ormar i min (läs: marcus) lägenhet... Ormar är verkligen det värsta jag vet och på det sättet de rör sig på - BLÄ! Haha, sen skulle elina ta bort dom (det var sammanlagt 3) och så kastade hon den på mitt ben. Haha, fan va elakt och så låg jag på golvet och höll på att lipa för det var så äckligt ;) Det var typ en sån här orm. Liten och äcklig xD

lål

he he he he he , jag gör allt för att undvika att göra historian.... he he he busig jag är! Nä, men jag har faktiskt gjort en fråga och den tog 1000 år. Med tanke på att vi bara har powerpoints att gå efter då ingen bra information finns på internet och vi inte har någon bok, så tar det ganska lång tid ^^ Men jag är på fråga 4/6 iaf, mer än hälften ;)
vill ni se en fråga kanske? JAA det vill ni
" Under medeltiden samarbetade två olika rättssystem – den andliga och den världsliga. Diskutera skillnaderna mellan dem gällande synen på brott och straff, ge exempel och diskutera vilken inverkan dessa system hade på samhället."
- Jag gjorde just den frågan och inte faan kan jag diskutera om samhället osv .... otroligt mycket lol!

Söndag

god mårning lövers.
Idag är det en inge bra dag= söndag. Det innebär, tvättning, städning och plugg. Lövli xD
Min tanke var att ta tag i hemprovet som ska in idag/natt. Det känns som ett måste... hehe.
Annars då? Jora, jag är inte bakis vilket känns oerhört jävla skönt!

Åh jag måste bara berätta hur läskigt den här dagen började! :O
Det började med att jag vaknade imorse och log lite smått för mig själv för att jag och marcus hade fått en liten bebbe (i drömmen då). Sen satte jag på tvn och där var det "fraiser" och då handlade det om bebisar, efter det programmet så var det "saturday night live" och där var det massa bebisar, sen gick jag till datorn och då stod det på en skvallerblogg om någon bebis, sen kollade jag på tvn igen och då vare om någon bäbis! :O VAFAAN?! Äre här ett tecken eller vadå? :O

fredag

Här kommer lite fredagshumor, jag är totalt jävla övertrött och skrattade högt för mig själv och kunde inte sluta. Normalt- nej ... xD

om ni är sugna..

.. på ett skönt skratt så gå in här och läs!

borde kanske skapa en kategori?

Jag längtar så till sommaren då det är lite varmare så att man kan använda sig av sina älsklingar!
Dessa har ännu inte blivit använd en endaste gång...
Nu ska näsan ner i böckerna igen!

overdrived

hej jag heter camilla och jag är överkörd. KANON! Nä, men jag känner att jag har feber, ont bakom ögonen och i huvudet. Men inte kan jag vara hemma för det. Det finns sjukt mycket plugg som väntar på att bli gjord och imorgon så ska vi stå i fotostudion och ta bilder till våra portfolie. Så då kan jag ju verkligen inte vara hemma :P taggat!
Nu ska jag skriva om kalla kriget, nomnom.

åhyes!!

fyfaan va skönt! Jag klarade lilla uppkörningen :O Jag hade dock detaljer jag skulle slipa på men det löser sig. Så nu har jag bokat uppkörning och teoriprooooov ;) Nu ser jag målet :D :D

tiiiidsfördriv

Tänker du på/att:
Allt löser sig med tiden? Ja, det brukar bli så
Någon speciell just nu? Alltid på en speciell!
Isåfall, vem? Min bäjb jööh
Ett liv efter döden? Ja på något vänster, men jag vet inte vad
Tiden läker alla sår? beror på såret
Pengar är lycka? För mig är det det då jag har så lite
Utseendet är allt? Absolut inte. Är utan smink i skolan idag (Y) känner mig fett naken dock..

Vad:

Är din favorit mat? Kanske en hest?
Har du för tröjstorlek? det beror på vad för kläder. allt från xs - m typ
Har du för skostorlek? storfotN som jag är - 36
Har du för underkläder på dig? Rosa bh och rosa otroligt sexiga spetstrosor. Ja justee hoppas du blev till dig
Gör du just nu? Inte samhällsen som jag bör iaf...
Ligger till vänster om dig? Min jacka
Lyssnar du på just nu? Josefine snackar om något hon ska köpa för 400:- istället för 800:- 

Utseende:

Längd? 162,7 
Vikt? väger mig ej ;P 
Hårfärg? råttfärgad. Men atm brunt
Hårlängd? ehm, halvers?
Fräknar? nöpe, fläckfri som jag är
Piercing? öronen, naveln, tungan
Tatuering? Nej, men jag vill nununununu
Ögonfärg? Blåa, men vill ha bruna!

Senaste:

Personen du kramade? Min bejb som for till jobbet imorse
Personen du tänkte på? körskoleläraren... inge snusk nu :O
Person du skrev med på msn? Syrran
Personen du var med? marcus är jag som med varje kväll... men annars elinaboy
Djuret du köpte? har nog aldrig köpt ett djur. Har fått dom gratis
Maten du åt? Baguette! nomnom
Gången du spydde? ehm några helger sedan då mitt huvud sprängdes på krogen ni vet 

Har:
Du suttit i fängelse? nääää inte än ;)
Du åkt ambulans? nej! 
Du haft sex med någon de senaste 3 veckorna? eeh ah xD 
Du svimmat? tror inte det
Delat säng med någon av de motsatta könet? varje kväll ;P
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? djess
Delat säng med någon av samma kön? haha jaa lol!
Fått IG i betyg? aldrig i slutbetyg
Fått MVG i betyg? yesbox
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? haha nej men fan va kul 
Blivit polisanmäld? nä, jag är en snel phlikka
Nakenbilder på dig själv på datorn? ehm, inte alla dagar ;) ne det gör jag inte
Du sjungit i duschen? Jepp! låter inte bra dock
Stått på en scen och uppträtt? hahah jaa... 
Spelat in en film? japp

jag hittade den!

godmårning gajs!
Jag sitter i skolan nu och är typ toknervös, det kittlar lite i händerna på mig! mmmmmhm, spännande ;P
Förresten så googlade jag på min studentklänning och hittade den, vill ni se den? Klart ni vill.
Fast den är snyggare på mig då jag har mycket större bröst ;)

checklist

Nu ska vi se hur duktig camilla är på att följa sin plan:

♥ äta

♥ betala syrran och studentklänningen (..)

♥ körkortsteori

♥ dammsuga

♥ diska

♥ plocka upp kläderna från tvättkorgen (tvättdag igår)

4/6 saker gjorda, nej inte fy skam kan jag tycka.
Imorgon så är det en stor dag för mig. Det tar mig ett steg närmare, om jag lyckas vill säga!

loooligt!! :D

Camilla Karlsson säger (14:26)
men jag måste köra bra idag för att få lilla
Sandra säger (14:26)
det kommer att gå bra. Jag har  sett dig köra och du är jättefuktig
Camilla Karlsson säger (14:26)
men jag måste köra bra idag för att få lilla uppkörningen
Sandra säger (14:26)
det kommer att gå bra. Jag har  sett dig köra och du är jättefuktig

måndag

Det är måndag och jag vaknade vid 09.00 av bl.a. grannarna som aldrig kan hålla käften och ett sms av bejb: "vakna, vakna! Det regnar :D". Payback time av honom. Jag hade nämligen gjort så i lördags då jag vaknade tidigt och inte var bakis. Det tyckte inte han var lika roligt (A)
'
Iaf, på dagens agenda står följande:

♥ äta

♥ betala syrran och studentklänningen (..)

♥ körkortsteori

♥ dammsuga

♥ diska

♥ plocka upp kläderna från tvättkorgen (tvättdag igår)

Såååå.... hur mycket kommer jag att göra? Det återstår att se ;)


bjuder på en skön bild efter denna helg som var FEEET


Det är dags!

Nu jäklar alla damer och herrar är det dags att presentera min riktiga studentklänning. Den är elfenbensfärgad och alltså inte kritvit, men enligt mig gör det ingenting! :) Here we go

Skojja bara så jävla mycket xD gick in på nelly nu och såg att klänningen är borttagen!! Fan va tur jag hade som hann köpa den :D :D :D

Fredag

Det är fredag och det känns kanon! jag har "städat"(läs: kastat upp sakerna på sängen), snuset insatt, elina kommer snart, mat (pizza) snart och inte nog med det öl + vin! Hur kanoners? Vi får se vart kvällen bär iväg, om vi drar ut på five eller något. Annars äre bara en tjejkväll ;P
Förresten glömde jag att berätta att jag har bokat tid för lilla uppkörning, yeyeyeye ;)
Nu ska jag bara dra en liten dump i toan och sen är jag redo att köra ;) Ses vi i dimman?

RSS 2.0