brunt...

Jag vill ha bruuuna ögon! Det är så fint <3 Om man bara ser på älskling så dör man ju, jag vill också ha bruunt!

vilken dag!

Jag vaknade 09.20 av att någonting droppade utanför. Jag gick och kollade och solen bara gassade utanför, så det är inte så konstigt att det har börjat droppa! :D
Det ska ligga på plusgrader heeela veckan, oj så skönt :D
.
Just nu sitter jag i soffan och äter kinapuffar, nomnom, och jag ska snaaart börja med teorin (A)
Åh, jag vill bara tillbaka till supervarma Turkiet!!

Planering

Veckan som kommer ser ut på detta vis:

Måndag - Körkortsteori innan skolan (börjar 14:30), religionsplugg
Tisdag - Skola, samhällsplugg & Religion
Onsdag - Religion och samhällsplugg
Torsdag - Prov, två inlämningar
Fredag - Fucking 100-dagarsfesteeen!! Med andra ord all in med brudarna. Sen lov!
Lördag - Må som jag förtjänar...
Söndag - Tvätta, städa och greja.

I'm going home

Tjosan och jaaa jag lever ;) Som vanlig.
Äntligen är det fredag, sjukt efterlängtat kan jag då säga. Inte för att det blir utgång eller så, men slippa skolan, hehe.
Ikväll eller vid halv 5 tiden kommer mamma och hämtar mig för att jag ska hem till skogen och vara där ikväll. Imorgon ska vi fara till Övik och se någon revy, vet ej vad det är för något, för att farmor har fyllt år. Så det är som hennes present :)
Sen ska jag även försöka se till att få bort lite körteori från axlarna som väger tuuungt. Jag försökte läsa om det när jag kom hem från skolan, men gissa hur det gick..... jag somnade ^^ lol.
.
Älsklingen gjorde hemmagjorda hamburgare en kväll och var gullig med mig <3

det är dags

Sista lektionen idag, kämpakämpa! Det är nämligen foto-kursen som jag helst vill skjuta för att den är så tråkig och allt annat. Men som sagt, kämpakämpa.
'
nu har jag bestämt mig för att körkortet SKA bli mitt! :O Nu jäääävlar!!!

nästan det roligaste jag har varit med om

hahah så jäkla mycket humor. Jag skrattar bara. Hur kan man? Varför? ojoj... nästan pinsamt ;)

Skola igen

Det är måndag och jag är trött... Ovanligt! Förra veckan hade vi ju pa100 vecka =typ ledig, kunde sova ut iaf. Och då vaknade jag typ 10 och var pigg, men nu när det är dags för skola så sover jag längre och är trött ^^ Typiskt!
Tur jag börjar halv 3 ändå :)
Nu kanske jag ska ta tag o plugga på lite grejer, vi hörs väl senareeee.
Mycket nöjda tjejer efter en Kiss-konsert!

Tangled

Såg just Trassel och grät en skvätt :) Den var myyyyspys!

Balklänning

Fick hem min skönhet idag! Den gör sig dock inte rättvis på bilderna..




Wildflower

nu har jag varit på Ronyas och ätit middag med syrran och mamma. Det var mycket trevligt att träffas o prata lite :D
Igår gav jag även bort ett par skor till syrran som uppskattades väldigt mycket, men eftersom att jag blev av med ett par så var jag tvungen att klicka hem ett par från tradera för 150:- Det är nämligen Wildflower by Kenza igen, älskar hennes skor <3.

Corona och dagen efter

FAAAAN va roligt vi har haft, shit vad länge sedan det var jag hade så kul.
Vi började med förfest här hos oss och mycket skratt osv sen drog vi oss väldigt tidigt (21.00) till stan för att ta oss till Corona så vi skulle komma in gratis. Bussresan bjöd på mycket skratt WOOPWOOP! hehe.
och väl där så var det sjuuuukt mycket folk man kände och det var bara awesome! Vi dansade typ hela tiden och fötterna värker som tusan idag, men det var det värt det :D

chillaaat

nu är jag och syrran hemma hos oss på haga och fixar sig. Vi var och tränade vid halv 1 och sen har vi bastat, chillat, systembolagat och åkt buss. Haha. Det låter riktigt roligt ;)
Näe men vi börjar väl festligheterna lite tidigare idag eftersom att vi ska ut tidigare så att vi får gratis entré på Cåråna , awesome :D
Vi hörs senare och förmodligen med bilder :)
ha en toppenkväll

Årets klipp

Jag dör fortfarande...


Det är fredag och jag är taggad

Tjeenaretjeeenare. Jag har varit vaken sen klockan 6 för att då klev älsklingen upp. Lika kult varje gång. Han har tagit täcket och spritt ut sig i sängen hela natten så jag har inte sovit så bra.. Typiskt!
Igår hade vi förövrigt en väldigt mysig middag/kväll med mycket skratt och prat :D Vart är gilla-knappen när man behöver den??
'
Dagen kommer att bestå av pa100 rapporten, träning, lite städning av lägenheten och utgång ikväll på corona. Det känns otroligt taggad att gå ut igen för det var ett jääkla bra tag sen! Så nu kör vi :)

wierd!

asså shiit vad jag har drömt inatt! Först så skulle jag följa med pappa till nordmaling för att han skulle säga att han inte kunde spela mer fotboll (målvakt) och påvägen dit så såg vi en jääkla massa dinosaurier springa över åkrar och isen på sjön. Det var heeelt galet. Och sen då hade jag tydligen en iphone och då skulle jag ta kort och den hade blixt så en t-rex went loco och började attackera oss xD Så sjukt :P

tlött

nehe dissa min fråga, för all del, jag bryr mig inte .......
Jag har nyss varit och tränat igen. Det blev dock inte lika hårt den här gången, jag var bara helt slö. Men skönt vare iaf :)
nu ska jag kanske plocka upp lite från golvet här, det ser ut som en fucking svinstia ^^ såååå marcus fel!
hanehej

en liten fråga

Jag har märkt att ni har blivit fler och fler som läser min blogg, KUL! :D Men då har jag en fråga, vad vill ni läsa om egentligen? Vad är kult? Kom inte o säg mode för jag äger knappt några kläder .....

Naken och trött

09.40 vaknade jag av mig själv. Ojoj, tänk så bra det är för att vara jag!
På schemat idag står det pa100 arbete och träning. Härligthärligt :)
Nu ska jag sluta att vara naken i sängen och kliva upp o göra lite käk hade jag tänkt. Det låter lagomt bra. Hur kallt äre idag, -30/40? Taggat att gå utanför dörren iaf ......

tack o bock

åh jag är så trött att jag vill dö. Jag la mig i soffan och somnade dirr! Jag hoppas att vi kan göra en tidig kväll ikväll för det hade varit underbart.
Min balklänning har nu blivit skickad och är påväg till mig. WOHO. Så inom rätt kort så får ni se den (om den passar).
Nä herregud jag sover typ just nu, så jag säger tack och bock för mig idag.

ja hejsan

god eftermiddag pluttar :) Jaaa, jag lever!
Min dag började redan halv 6 idag eftersom att jag skulle jobba. Så jag jobbade från 7-12 och sedan en snabbis på stan sen till lägenheten och sen gymmet! Phew... Jag sprang ändå 4,8 km, intervaller då. Jag tror jag ej är skapt för att vara en distanslöpare, i fotbollen har jag alltid tränat intervaller och jag är så van vid det så det får bli så. Efter det så gymmade jag o syrran lite. Mycket skönt :)
-
Nuuu, ska det bli dusch och sen ifyllnad av en papper med mitt banknr och hela tjottablongen så jag kan få lön ;P Sweet, vi hörs!

rosor

min älskling kom med rosor till mig <3



alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er <3

min helg

tjeeeenare mannen, lever ni efter helgens bravader?
Min helg blev faktiskt riktigt lyckad.
I fredags: då var jag bara hemma och ah, det sög som fan!
'
lördag: klev upp rätt tidigt och hämtade upp massa folk och åkte senare till Astor för att vi skulle överraska Lyttis. När lyttis hade kommit (hehe..) osv så åkte vi iväg till skeå för boda borg. Påväg dit "råkade" jag köra lite bil, hehe. Marcus blev paff när bilen inte stod på sitt ställe när han hade tankat ;)
Okej, men mitt lag kom 2a = inte sist, så det är lugnt.
Vi åkte hem till haga (jag o marcus) och sen bytte vi om, tog en öl/cider och fick sedan skjuts till olles vid halv 8. Vi hade ju typ inte ätit något under hela dagen så vi var vrååålhungriga. Men vi fick in maten vid kvart i 9!!
Efter det satt vi kvar och drack öl och hade mycket trevligt. Träffade även på josse och linnea, Alex, amanda osv. Riktigt kul och länge sen!
Vi drog hem till matte lite senare för "efterfest". Lyttis däckade och vi andra var sjukt slitna. När vi skulle gå hem till oss så var jag så trött så jag orkade inte stå på mina ben, hahaha. Eller typ iaf. Så då skrattade jag ihjäl mig osv.
'
söndag: Hej baksmälla! Nejdå, men mest ont i huvudet och illamående... Men sånt är vi bra på att bota oss emot med - BAKISPIZZAAAA!
Sen har vi bara slappat resten av dagen. Förutom när jag var tvungen att tvätta, men det gills typ inte. Sen har vi legat i soffan hela dagen typ och halvt sovit. Vi var inte hugriga till middagen och då var klockan lite efter 7 så vi kände att vi ville ha göttes till solsidan, så vi gick ner till Coop. Vi kom hem med - chips, nötter, dricka, juice, lite godis, semlor.
Jajjemäään, middag och kvällsfika på samma gång ;) Aj lajk. Blir dock sjukt mycket träning i veckan för att få bort all alkohol och onyttigheter ^^
'
har dock ingen bild att bjuda på :/

kuse

Vi tränade 30 minuter löpning och sedan blev det styrka i mage, rygg och armar.
Sen efter det följde jag med sandra till stan för jag hade ändå ingenting att göra :) Så då gick vi på stan och kollade runt lite.
nu då? Ja, det var ju tänkt att jag skulle vara med mina kompisar och utgång osv, men eftersom att jag ska med till boda borg imorgon (..) så vill jag inte må sämst. Känns otroligt tråkigt att inte göra något idag och jag vill bara dö!
Jag kom fram till att jag hatar fredagar. Älskar att skolan slutar osv men hatarrrr fredagar!
Ha så kult!
p.s let's dance suger ...

nu: träning

helveteee vad jag drömmer konstigt, jag har typ dåligt samvete på morgonen. Aja..
Om 30 minuter sticker jag och tränar med syrran, det ska bli skönt :) Vi får se om vi bara löper eller om vi gör lite styrka också, det hade varit mycket trevlans ;P då vet ni

rädda mig från tråkigheten

nu har jag slutat! Grattis till mig. Jag tjockat i mig lite för många kakor vilket suger för jag ska fan bort med fläsket nu :O DET VAR SÅ GOOOTT!! :D haha
Det är förövrigt miljarder minusgrader ute och jag tänker därför inte gå ut. Så jag väntar på bussen som går 14.10 härifrån istället  (Y) kuung.

åh guuuuud vad jag har tråkigt, asså ni anar inte ........

morrnmorrn

godmorgon, sovit gott?
Jag däckade totalt när jag gick och la mig, precis som jag har gjort resten av veckan.
Idag har jag i regel bara två lektioner. En just nu (religion) och samhälls senare då vi ska redovisa om japans statsskick. Sen klassråd men det gills ej.
Men iaf efter jag har slutat så ska jag gå till körskolan ett litet tag och plugga teori sen blir det dra iväg till jobbet. Det är fortfarande inskolning så jag får inte göra så mycket.
Slutar 21.00 sen blire däcka DIRR i sängen! :O

nostalgisk kväll

åh vad jag har haft mysiga samtal ikväll med folk och det har ägt sönder. Eller asså det får en att minnas hur de var förut och hur "speciellt" allting var.
Aja, ikväll har jag inte gjort så mycket faktiskt. Åt goood tårta hos farmor för hon fyller år idag och sen så har jag pluggat lite samhälls och sen bara pratat med folk. Mysmys!
Jag har även kollat upp motiv för tatueringar igen. Jag vill verkligen ta tag i det här nu och göra något snyggt men ändå betydelsefullt. Funderar på något på handleden eller något liknande, men det kan ju ändras lika ofta som man går på toa.

Nu ska jag ta mig i kragen och sova! Saknar marcus, måste sova ensam ikväll :( :( :( Dock så kan jag lukta på mina egna fisar istället för någon annans (läs: marcus) ................

Här har ni något roooligt!

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun. (förr)
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. 
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har minst ett syskon.
[ ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har färre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[/] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[xxx] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.(dum i huvet? hehe)
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Italien.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino. 
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil
[x] Jag har medverkat i ett skådespel
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har bettet mig som en apa.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag är/har varit kär i någon som inte var kär i mig,
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö/död.
[x] Någon nära till mig har försökt/begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[/] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag äger en kamera.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter (en fotboll).
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

Drömmar kan prata

Drömmar kan vara väldigt skrämmande ibland. Jag har drömt om folk osv och sen när jag vaknar saknar jag dem hur mycket som helst. Inatt drömde jag om en förut nära vän som nu har skaffat en flickvän som är svartsjuk eller ngt och nu hör han inte av sig längre (ja hanna du fattar vem det är). Det tycker jag är så sjukt tråkigt. Så vad händer när hans flickvän gör slut då? Kommer han att stå där ensam och fundera över vart hans riktiga vänner tog vägen eller?
Fuu, en gång i tiden var jag precis likadan, men sedan insåg jag själv att jag var fan ensam då jag inte hade min andra halva så att säga. Det tycker jag sög sjukt mycket och därför tog jag tag i det. Ni som orkar läsa det här och tycker att jag har en poäng, gör något åt det. För er själva eller säg till era vänner!
Med det vill jag bara avrunda och säga att vänner betyder mer än vad man tror och det är viktigt att ta vara på dem medan dem finns där :)

jag äger (Y)

länge sen igen, fuu på mig.
okej nu ska vi se vad som har hänt under tiden jag har varit frånvarande.

För att göra det kort och bra så blire såhär:
* Festat
* Jobbat
* umgåtts med vänner och pojkvän
* bråkat med folk
* Fyndat två byxor för 99:-
* Köpt presenter
* Hälsat på bejbis mamma o morfar
-
Kort och gott sådär. Jag återkommer liiite senare (A)

weak

godmorgon mina stjärnor :) eller rättare sagt, god eftermiddag.
Jag är dödstrött idag med för natten var lång och inte kul alls. Så död och ont överallt har jag idag. Jag har även fått reda på att jag snart har ig-varning på projektarbetet för att jag inte hade börjat på min rapport än. Lol! Jag har iaf börjat nu, så då äre väl lugnt antar jag.
Just nu ser jag oth och sen vet jag inte vad som händer. Allt är bara lol. Saknar Elina!

hur svårt?

Tjabba, jag har varit och käkat med mamma på frasses idag och sen åkte vi förbi en vän. Vi stannade där ett tag och snackade om lite allt möjligt vilket var trevligt och behövligt.
Jag känner att jag har jävligt mycket känslor inom mig just nu och det suger bara.
nu ska jag bara vara för mig själv och försöka få ordning på mig själv.
fuckfuckfuckfuck
orkar verkligen inge mer
kan du bara inse och kan du sluta ignorera?

gullegummor

godmorgon på er :)
Igår blev jag som sagt inskolad på aktrisen och det blev rätt sent osv och jag önskar att jag hade kunnat säga att jag gick o sov på en gång, men jag satt uppe och skrev på historian. Sen så blev det nå grejs så jag blev sjukt frustrerad och inte kunde sova - ångest!
Men iaf, på inskolningen så fick jag inte göra så mycket eftersom att jag egentligen bara ska iaktta så jag ser hur det fungerar. Men jag känner att det där kommer jag att klara av tillslut och det känns ju bra :) Det var jättegulliga damer där jag var just igår, men man måste upprepa allt några gånger så att dom hör och sen glöms det bort inom 15 minuter så man måste upprepa igen. Gullegummor :)

Nåväl, idag äre dödsloppet som gäller igen. Jag är inte ett dugg taggad med tanke på min lilla sömn osv, men förhoppningsvis så ska jag väl kunna hålla ögonen uppe :)
aja, vi hörs senare.
Åh, jag saknar tiden då allting bara var så enkelt och då det bara var vi

RSS 2.0