bra där..

Marcus berättade för hans bror igår att han hade rivit ut kaffebryggaren över hela köket och att han fick stå och städa.
Då flikade jag in och sa: NÄHÄÄ?
M: Men hur vet du att jag spillde ut allt?
jo lilla gubben, du är inte så jättejättebra på att städa .....

ketchup!

nej men jag fegade ut som vanligt, så jag sket i att fara till stan. Lika bra det nu känner jag!
Jag håller på att steka upp burgare just nu, jaaa det är det enda jag kan laga..... typ ^^ Men det är fortfarande sugit att äta det utan ketchup och jag ooorkar verkligen inte dra mig till coop (A) haha några meter typ.

rubrik

godmorgon Sverige, äre bra?
Här sitter jag och äter min inte alls så jätteklara gröt och läser bloggar. Lite mysigt äre ju :) Jaha, känns det roligt att gå i skolan idag?? WAHAHAHA
Nä men jag ska snart dra mig till staden för lite private business och sedan tillbaka till lägenheten. Sen tillbaka till stan för att ta bussen till umedalen. Mycket rännande nu ^^

nu ska jag springa och sminka mig osv såatteeeh, vi hörs senare :) pz

världens sötaste

nu har vi varit hos astor o tova och hälsat på deras söta kattungar!! Åh, vad jag och älskling vill ha en! Så sjukt småa och söta.
Bild lånad från Tova

Imorgon så kommer jag inte att ha skola alls för att jag ska bli inskolad på jobbet från 16-21.15, det blir nog kul. Tjänar lite riksdaler iaf :)
Nu har jag inget mer vettigt att säga, sååå gonatt då. Sov sött :)

lol

Har ni haft en bra dag? :) Jag har bara slappat och tvättat idag. Jätteskönt :) Ikväll åker vi till astor o tova för lite häng och kattvisning, mys.
lol och ännu mera lol... att du orkar ...

Myskvällen

Igår hade jag och bejbi som sagt 6 månader tillsammans och det firade vi med att gå ut och käka kinamat på Eurasia. Jag åt en suuupergod kyckling! Mums!
Efter vi hade suttit och pratat ett tag så gick vi till hemmakväll och HYRDE 2 filmer! Jag tror aldrig att jag har hyrt en endaste film i mitt liv. haha så det var något nytt för mig.
Men vi kom tillbaka till lägenheten och såg filmerna, vi lyckades somna till den sista ;P haha. Sjukt trötta människor.

<3

Idag är det lördag, helvette det är lördag... Sjukt snabbt går tiden!
Jag är iaf hemma i skogen igår och idag men jag ska in till stan om några timmar för att bejbi och jag har ett halvår tillsammans. Visst har det gått snabbt? :)

bajs

hejhejhallå
jag överlevde gårdagen faktiskt. Men jag kom fram till att jag är jävligt körd när det kommer till samhälls B... Det kommer ju gå åt helvette när allting bara handlar om politik och massa andra grejer. Camilla är sjuukt oallmänbildad ^^ haha

Just nu har jag haft en lektion och nu har jag håltimme på 3.5 timme.... Hur kult? haha, jag skrev kukt i början .. lol

gubben min

jag hatarhatarhatar att kliva upp när bejbi kliver upp - VID 6! loool. Jag ska egentligen kliva upp vid 7 men kan inte somna när han skramlar omkring och släpar sina gubbtofflor i backen xD hehe
Nu ska jag göra mig lite odöd sen blir det dödsloppet i skolan! hörs då

döden

Jag längtar inte tills imorgon ska jag tala om för er. Vi har börjat med vårat nya schema och tisdagarna är ju mördardagarna. Det börjar med religionskunskap, sen samhällskunskap i 1.5 timme, lunch, samhällskunskap 1.5 timme till, historia ............. Vill jag DÖ eller DÖ? hah åh lol..

dags att bege sig

Snart är det dags att bege mig till skolan och sedan vidare till körskolan. Skitkul.. Word. Nä men det kommer att bli lite intressant och se vad vi får för lärare i etik nu. Den förra vi hade var lite slapp, så nu får vi hoppas på att vi inte får 1000 saker att komma ikapp med ^^ haha.

Jag såg oth och det var avsnittet då dom tog studenten. Asså shiiit, jag började gråta! hehe. Jag längtar så att säga. Nä nu ska jag slänga in mig i duschen om jag orkar och sen blir det skolan!
Ciao
heeeeej, jag är lite snorig!

hej igen!

nu var det ett jävla tag sen det hände något på denna blogg. Nästan så att den har blivit mossig/alldeles möglig osv. Men, hoppas ni överlevde ett sånt fett magplask av mig och att vi kan gå vidare. Nu SKA jag bli bra. Punkt. (A)

Sammanfattningsvis för förra veckan så kan jag väl säga att jag har gjort ... ingenting. Det är visserligen rätt skönt, men aaa, kanske inte alltid. I lördags firade vi pappa som fyllde 25 , typ. Grattis till han.

Denna sköna måndag då? Jo jag håller just nu på att bränna en burgare i köket bara för eran skull, vilket är en stor uppoffring av min sida.
Jag börjar idag 14.20 och egentligen hade jag tänkt att gå ner till körskolan innan jag börjar, men idag så ska jag se ett avsnitt oth (till maten) och sen ska jag plugga i körkortsboken. Punkt. Fan va bra jag lät ;)

tjohooo :D

om högst 30 minuter gör jag helg! YES! Då ska jag hem till picturelake och tjilla med min familj. Kult! :)
Hej glada, bleka, loliga familjen xD

2011

Vafan, det är 2011 människor! Det här är året jag kommer att minnas hela mitt liv. Det känns som om mycket kommer att hända.
  • Studentmössorna kommer
  • Balen
  • 100 dagars festen och alla andra fester innan studenten
  • TA studenten ....!!
  • Jobbajobbajoobbaa
Kan ni förstå att jag ska ta studenten? Jag är i chocktillstånd typ. Jag kan inte smälta att vi alla ska stå där förhoppningsvis en vacker dag och skrika "FYFAN VA VI ÄR BRA". Asså jag är ju "lillan" i familjen, den yngsta familjemedlemmen och ska jag ta studenten? Haha, fan va gammal jag är.. Det känns som om jag borde gå i skolan för alltid. Oj, haha det här blev typ mycket för mig att ta in i huvudet (igen). Jag är så glad men samtidigt så chockad och förvånad kanske man kan säga.

ibland blir jag stolt över mig själv

tjabbatjena!
Jag ska bara säga att jag är stolt över mig idag. Helt sjukt. Igår så ringde jag till chefen på aktrisen (demensboende) och hon sa att hon kunde ringa mig idag vilket hon gjorde. Jag sa som det var att jag hade hört att det fanns lediga jobb där och att jag är intresserad. VIPS så har jag fått ett sommarjobb. Det känns superbra! Mer om det sen.
Men jag har också tagit min röv till körskolan igen för att plugga teori och jag har gjort klart fas 1/4 (Y) hehe alltid något! Nu jääävlar ska körkortet bli mitt :O :O :O
sjukt mycket PARTY!

Fyfaaaan för Elina!

Asså inatt, jag tror jag inte har varit så arg i hela mitt liv på en person. Måste bara säga att jag blev tillsammans med Alexander Rybak, men det har inte med saken att göra. Här kommer det - Jag hade fyllt år och av mamma och pappa så hade jag fått 4 biljetter, tur och retur resa till Barcelona där EDGUY spelar (därav två biljetter till). Jag hade alltså fått två flygbiljetter och två konsertbiljetter. SJÄLVKLART frågade jag Elina om hon ville med men hon sa nej för hon skulle vara med en kompis ............ Assåå vaa?? Typ gratisresa och gratis konsert i Barcelona med Edguy och hon ville alltså inte följa med! Haha jag kan fortfarande inte släppa det :O

<3

Jag fick en ny bild av elin från nyår på mig och bejbi. Kul för er o se vavavavavava?

rubrik

Hej jag heter Camilla och är döööd. Klev upp klockan 6 (typ) igår och somnade inte för än halv 3 pga missförstånd hit och dit med pöjkn min. Så idag är jag sjukt jävla död. Jag hade en sjukt ovärd dag idag förresten ;P Klev upp vanlig tid och kom i tid (typ) 1 min sent men det räknas inte. Och på den lektionen hade vi betygsamtal och resten av tiden gjorde man ingenting. Sen hade vi 3 timmars hål, sen klassråd, sen egentligen har jag webbdesign men vår lärare är i Thailand och då fick vi vikare, så vi fick sluta efter hon hade tagit närvaron. VÄÄÄÄRT!
Jag kan lova att jag inte är dååligt sugen på denna kladdkaka!!

En utmaning

Jag utmanar er alla att inte skratta! Berätta hur det gick ;)

Stupidstupid girl

hejhallå på er.
Egentligen har jag inte så mycket att säga idag, förutom att fängelset startar imorgon. Det känns otroligt roligt... Jag hoppas bara inte denna termin blir lika stressigt som förra, för då får jag fan spel. Haha, jag tror alla i klassen kan hålla med mig på den punkten.
Okejokejokej, dagens humör - piss. Varför? Många orsaker, men jag ska inte vara allt för negativ idag. Det jag redan har åstadkommit får räcka för idag.
Humöret är ungefär lika glatt som bilden visar

true story


allt löser sig...kanske

åh jag har lagomt mycket ångest.. Dels för att skolan börjar imorgon, dels för att jag inte har gjort mina skolarbeten jag bör ha gjort, dels för att marcus åker till alperna idag, dels för att jag är grymt hungrig hela tiden, dels för att jag måste ta körkortet!

Att jag är så larvig och tycker det är jobbigt att marcus far till alperna är för att förra gången någon åkte ifrån mig gick det inte så jättebra. Såatteeeh, nä men det blir braa:)

bajskorven ...

... åker till alperna imorgon och är borta ända till på söndag ...... vafan ... hur ska jag klara mig här i livet då?? hrrmmppppffff...... vilken typ va.

tok-jag

cha cha bloggen. nä skojja ba. JA HEJSAN som man säg ...
Nu var det ett tag sen, tror det var 4 hela jävla långa dagar sedan. Dog ni, nää förstod det...
Jag ville bara beklaga mig lite för att jag är så sjukt hungrig, dock jättesjälvförvållat men jag måste fortfarande få skriva det.
Jag har nämligen varit lagomt impulsiv och tagit hål i TONG och då kan jag bara äta Piggelin och soppa. Min tong är svullen och jävlig, men en positiv sak med det är att jag inte kvävdes inatt (Y) WOHOO

Day 08 - Short term goals for this month and why

inga och jag orkar inte ^^ åh dom här frågorna är inge roliga längre ......
Fuck frågorna

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.

Det måste vara dessa människor.

<3

Camilla städar i lägenheten och gör nytta idag. Jag blev pigg när marcus for till jobbet vid halv 7 och vågade inte somna om för då skulle jag aaldrig ta mig upp idag. Men efter många om och men så kände jag att jag inte hade något att göra om jag skulle vara uppe. Haha, så då fick det blir halv 11 istället ;P

Jag ska även dra mig in till stan efter jag är klar här och då känner jag att jag kan gå dit fram och tillbaka så jag får röra lite på mig. Det var sjukt länge sen jag gick ut utan att jag ha måstat.

En bild från nyår på mig och bejbi. Elins hand fick också vara med ;) Jag vill ha mer bilder innan jag gör ett inlägg ;P

Day 06 - Favorite super hero and why.

Jag anser inte att jag har en favoritsuperhjälte direkt, men om jag måste välja skulle det nog bli Spiderman. Han har en rätt löjlig kroppsstrumpa på sig med massa färger, men hur coolt äre inte att kunna skjuta nät osv på folk? Och typ segla i luften mellan hans svingningar.

Day 05 - A picture of somewhere you've been to.

Turkiet för typ 2 år sedan. Va? Två? ... typ iaf

Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

hejsan allihopa. Gott nytt år! Sjukt med 2011 ... aja .. ;P
Eftersom jag inte har några bilder sen nyår så får det inlägget vänta.
hejsan allihopa. Gott nytt år! Sjukt med 2011 ... aja .. ;P
Eftersom jag inte har några bilder sen nyår så får det inlägget vänta.

Okej, en vana jag önskar att jag inte hade.
Det måste vara att jag klöser på mina naglar istället för att bita på dom. Typ om jag får ett jack i nageln då måste hela bort för det är sjukt störande annars ;)

RSS 2.0