helgen

Den här helgen har varit ... speciell.
Jag önskar att jag hade försvunnit denna vecka så då hade kanske ingenting hänt.
Som jag sa så klantade jag mig ordentligt och ja, det är det som är problemet just nu. Skönt!
Fredagen: Bjöd på chill-fest hos Astor o Tova på mariehem. Det började bra men ah, slutade inte så jäkla bra. Jag var arg.. jävligt arg och inte nog med det så träffade jag en person som jag inte hade viljat. Haha, att vissa kan vara så gnälliga ^^
Lördagen: Bjöd på förfest hos Hylander och sedan skulle det bli utgång på five. Vi fick stå och vänta i kö i typ 1 timme och sen var det smockfullt. Sen var inte jag på samma alkoholnivå som resten var så jag drog väldigt snabbt. Lika bra!
Söndag: Tvättning, städning och en jääääkla lång tystnad.
*
Tragiskt inlägg och ni fattar säkert 0, men nu får det bli såhär :)


It's not me, it's you

Hejhej säger en tjej med magsjuka. Eller turksjuka.
Skulle egentligen jobba idag 8.15-17 men min kropp fick för sig att få ut massa vätska från alla möjliga håligheter..... Så jag blir hemma idag.
*
Igår började dagen bra med först jobb och sedan en lunchning på stan med finaste frida o elina. Vi gick och kollade på lite kläder osv sedan. Myspys!
Kvällen urartade rätt rejält också även fast det inte var meningen på något sätt. Jag orkar bara inte ..
Så äre i livet ibland också.
*
Nu ska jag försöka få i mig lite käk också, har nämligen inte kunnat det pga...ah, vätskorna xD

Update: Det behöver inte vara magsjuka heller. Jag har mått såhär sen turkiet så det kan lika gärna vara något baciller därifrån!


fml

ibland hatar jag mig själv och säger alldeles för mycket än jag borde. Jag har just inlett något nytt igen... Fuck! Som en vacker vän sa till mig en gång i tiden: "Gillar du och må dåligt eller??" 
Uppenbarligen!  


Här är jag igen

jaha, vad har jag gjort den senaste tiden då?
Jag var utomlands i turkiet ju :P
Det var hur skönt som helst och det var ca 44 grader i skuggen en dag. Vi har solat, festat, ätit äckligt, skrattat osv. Mycket behövligt må ja då säga! :) Sen råkade jag göra en tatuering också (A)





tjoohooo

Hejhejhallå på er sötfisar!
Jag åt just lunch så jag håller på att spricka :( haha i-landsproblem..
Meeeeen det jag tänkte säga till er är att jag har varit så extremt jävla snäll (tydligen) så att min syster bjuder mig på en utlandsresa till Turkiet! Vi åker nu på fredag och kommer hem nästa. Heelt galet :D Så idag har jag varit och köpt lite behöva-saker och sen växla pengar. Rätt mycket pengar då jag bara behöver stå för handpenningen, men min tanke flödar lite iväg till att göra en tatuering ;) Men vi får se...
*
Idag börjar jag 16.15 så jag har haft hela dagen på mig att göra roligheter. Jag passade på att fara till Din sko och byta ett par skor jag fick av min finaste svärmor. Tackar ännu en gång för dom!
Nu ska jag sätta fart med att diska, städa och packa innan jag beger mig till jobbet :)
HanE

Dessa fick följa med mig hem. Alla säljer ju bara höstskor nu! :O Dom är finare irl


ja må ja leva

idag fyller jag år! Det firades med jobb till 13.45 Det kunde ha varit myycket värre ;)
Igår var vi i tavelsjö och firade mig i förskott med massa god mat (tack mamma) och massoor av presenter!! Jag har försökt fota dom:

2,5 kg Geisha!

Massor av pengar!

Presentkort på skor!

Presentkort på en klippning!

Sist men aboslut inte minst, en jättefin fotoram med bilder av min älskling :D


det var kanske meningen

Jag har ju berättat om att jag inte har fått mitt nelly-paket med mina pärongröna klackar. Idag kontaktade jag kundtjänst om saken och dom sa att dom hade haft en fel leveransorder eller något sådant på just den produkten. Men jag fick igen 39:- för frakten jag inte ens har betalat då jag ej har fått fakturan... hehe ;) Så för 100:- fick jag dessa godingar! :D :D

Nattinlägg

tjoooooo!
Redan nu är jag hemkommen från en mycket trevlig kväll med elina, towe, agnes, frida, marcus osv :D Det måste verkligen göras oftare! Även fast jag fick en del knytnävesslag av Towe så tycker jag om henne iaf ;) Hon är bara lite våldsam på fyllan... (A)
Nä men jag ska ju inte ljuga, jag är inte alls nykter på långa vägar såatteeeeh, stavfel - here I come ;P
Alldeles strax hade jag nog tänkt att sova, ska få i mig lite mat först. Marcus den galningen fixar en vägg i badrummet just nu, även han är lite på fyllan (inte lika mycket som jag då).
Skulle bara säga att jag har haft en trevlig kväll :)
Såhär såg jag ut ikväll :) Och ja, bilden är suddig för att det är en sådan inställning :)

3 Augusti

hejhejhallå :)
Igår och idag har jag jobbat dagturer från 06.45 - 13.45. Det är supermegaskönt kan jag lova er :D Imorgon är jag ledig, så ikväll tänkte jag passa på att gå ut o dricka några öl med elina m.fl. Synd bara att det nyss började regna! Uteserveringar är ju alltid mysigast :D
*
Imorgon så är jag ju som sagt ledig, så då hade jag nog tänkt mig ner på stan en sväng och shoppa lite behov-grejer sedan lägga mig och sola om vädret tillåter :) Har knappt kunnat sola i sommar då det alltid är dåligt väder då jag är ledig ;P fail!

update

hej på er igen.
Idag är det precis en vecka sedan jag skrev i bloggen, haha dåligt xD Men jag kan uppdatera er lite om vad som har hänt.
Jobb fram till fredag då jag har varit ledig hela helgen + idag!
I fredags hade jag och marcus 1 år tillsammans :) Då gick vi ut o åt på en kinaresturang och sen visste vi inte vad vi skulle göra, så vi hälsade på Peter o Skinkan där rätt många var. Supertrevligt var det! :)
*
På lördagen så gjorde vi inte så mycket fram till kl. halv 4 kanske. Sen kom mina föräldrar o hälsade på lite o åt en god blåbärspaj jag hade gjort. Sedan skjutsade jag oss (mamma pappa o jag) ut till grubbe där det var lite grillning o förfest med sköna människor. Efter ett tag kom det arbetskompisar och det var jättetrevligt. Men vid halv 9 drog jag mig till rödäng där viktor hade partaj. Jag var nykter vilket ändå nu i efterhand var rätt skönt. ;) Jag var taxi åt mina päron hela kvällen nämligen.
*
sen igår var det surströmming hemma hos mig i tavelsjö samt lite smått firande av mig. Fick pengar av min farbror (Y) kuung!
Jag o Makkan sov där också o åkte hem idag :) Har dock inga bilder sen helgen alls.. sköönt

RSS 2.0