Tack för mig!

tack och hej gymnasiet, för nu tar jag studenten snart! Allting är bortgjort och jag kan inte känna mig gladare. Det pirrar i kroppen och jag blev alldeles tårögd. JAG kommer att ta studenten, LYCKAN!!! Nu torkar vi tårarna och lägger oss i sängen och ser om serien Glee, älskaälskaälska! Det här klippet får mig verkligen att tappa andan och jag blir nästan stolt över kören (A)

lååååååååångt inlägg

hejhej på er :) Min helg har varit superbra och bara allmänt kung, bara så ni vet.
I fredags så blev det som sagt utgång, med mina härliga tjejer + marcus (<3) och det var suuuuupermycket folk på five! :D Helt awesome. Det bjöds på mycket dans, träffa folk osv :) Vid 1 (???) tiden ungefär, blev jag och marcus less och då gick vi hem till haga. Mellanlandade hos matte ett litet tag, båda höll på att somna i soffan så vi gick hem ;) haha.
*
Lördag - upp klockan 09.00 för att göra mig i ordning lite och sen packa ner lite ombyte för jag skulle först till frisören och sedan skulle jag med hem till Tavelsjö. Hos frisören gick det superbra, tog typ 2,5 timme och då slingade hon upp hela mitt hår. Hej blond igen!! :D :D Jag blev jättenöjd + att jag hade presentkort på 1300:- sen julen, så jag behövde inte lägga ut ett korvöre.
Efteråt mötte jag upp marcus för en lunchdate för att sedan gå omkring och leta slips och en "näsduk" som matchar min balklänning. Vi lyckades! WIHOO. Tog det sista exemplaret :O
Sen mötte vi upp mamma o pappa, åkte till farfar en snabbis, käkade på Rhodos och sedan åkte vi hem. Jag körde, hehe, utan övningskör- skylt, hehe (A)
Väl hemma så tog jag det bara lugnt och sov otroligt skönt!
*
Söndag - Vaknade rätt tidigt vilket var asskönt. Vi letade efter originalbilden på mig när jag är liten och sitter i en brevlåda, för den bilden kommer nämligen vara på mitt plakat till studenten.
Sedan skulle jag och pappa ut till skogen för att jag skulle fota honom till en uppgift jag har i skolan. Regnigt och äckligt, men det fick gå iaf. Blev rätt bra bilder :)
morsdag! - Min släkt + marcus och hans mamma for till vindeln och käkade en god buffé och firade våra mödrar. Det var ytterst trevligt! :D Väldigt kul att Marcus och Marianne också följde med :D

Det är fredag och jag är taggad

en lektion idag, fritt arbete, orkar inte fara dit för än de sista 10 minutrarna eftersom jag skulle få låna en systemkamera över helgen. yeeey ;)
*
När jag kom hem så cyklade jag direkt till Medley för att träna, men mitt helvetets huvud vill aldrig sluta göra ont. Drygt nanting!
*
Nu har jag suttit och gråtit ögonen ur mig till The last song som är så otroligt jävla sorglig :( Jag älskar dig pappa <3
*
tanken idag var att vi skulle fara till mariehemsängarna och se på när folk spelar i yran, men jag kände att det inte skulle vara så jäkla roligt om det både regnar och blåser. Njaa, bara kallt! Meeeen kvällen kommer ändå att bjuda på festligheter. Elina, jag och Alma ska dra ut på Five och shakea våra assss ;) Det tror jag blir kung! Dock måste jag ta det lite lugnt eftersom jag ska upp dagen efter och fara till frissan ^^ Rutinerat att sätta tiden på en lördag, camilla xD

The studio

Här är mina favoritbilder! :D

Torsdag

godmorgon solstrålar :)
Igår var jag, marcus, marianne, peter och anna på the studio och tog lite bilder. Jag som redan har varit där 2 gånger innan köpte ingen på mig själv. Men Marianne köpte alla bilder på marcus, på han och mig och våra gruppbilder ;P Dom blev jättefina :D
*
vi var där från 17.30 - ca 20.30! Det tar sjuukt lång tid. Men varken jag eller marcus hade ätit någon middag, så vi käkade på max, nomnom. Sen for vi hem och jag var så trött och jag gnällde om att få sova och så blev det :D jäääääääätteskönt kan jag lova er. Jag har nämligen inte sovit gott alls de senaste dagarna pga jag får sjukt ont i ryggen antingen av sängen eller hur jag ligger. Men inatt var jag som en klubbad säl!!
*
Nu ska jag hoppa upp på hojjen och trampa mig iväg till skolan. Jag har bara en lektion idag på morgonen och sen blire att antingen fara hem eller stanna på skolan för jag ska träffa min handledare på pa100 halv 1. Nä, nu måste jag bege mig. Harneee :)

onsdag

Jag har gjort bort en inlämning i etiken idag! yeeey. Läraren pratade med alla i klassen idag om dom hade rest eller inte, alla utom mig .. självklart. Vad annars lixom? Jag bara väntade på att hon skulle säga: "Camilla, du har ju en restuppgift på filmanalysen De feta åren och det ska jag ha in nästa vecka senast". Jag vet själv att jag har en restuppgift, men nu ska jag iaf skriva en filmanalys på en film jag inte har sett... haha ;P Jag får väl ordbajsa mig igenom en till uppgift. Wish me luck ^^

måntag

Måndag, måndag, kära måndag.
Idag har jag varit ledig för att vi ska jobba på ett arbete på etiken och då fick vi ledigt från den lektionen idag. Yeey! Min dag har alltså bestått av sova, äta, en promenad i regnet och chillande. Jag ska nu ta tag i plugget. Har inte varit ett dugg motiverad till det tidigare idag, så det får bli nu :) 
I helgen har jag som sagt varit hemma i Tavelsjö. Det har faktiskt varit sjukt skönt. Mamma och pappa kom ju hem i fredags och då snackade vi flera timmar om deras resa och sen fick jag en navelpiercing och ett armband. Nice!
I lördags så for jag och hämtade Marcus här på Haga för att sedan ta med honom hem till Tavelsjö. Min syrra fyllde år och släkten skulle komma på besök för att fira henne. Lika trevligt som vanligt :)
Sen på kvällen så satt mamma, pappa, syrran, marcus och jag och spelade kort och hade mycket trevligt tills det blev läggdags.
Vi sov då över tills på söndag och vi passade på att äta middag där också, hehe skönt :] Sen for vi hem och tvättade och bara pratade och var allmänt mysiga :) Med andra ord, en väldigt skön helg :)

värt?

update: om jag knäcker fötterna lite först kan jag ha på mig skorna. haha ;)
Min kväll hittills har sugit balleanus, hatar att vara hemma i tsjö, helst när ingen själ är hemma. Familjen kommer dock om ett tag. Syrran är iväg och hämtar dom på flygplatsen atm så förhoppningsvis är dom hemma snart. Undra hur svarta människorna kommer att vara efter 7 dagar med strålande sol och typ vindstilla xD jag skulle fan inte klaga om jag fick vara med om det.... ;P
aaa, nu ska jag nog gå lös på glassen eller ostkrokarna som bara ligger och retas för mina ögon ;P hehe

andra gången gillt!

Nu ääntligen förstår jag varför det är skönt att köra bil. Man ska sitta ensam i en bil, köra rätt långt, ha på awesome musik och bara vara. Faaaan va skönt!! :D :D Jag var nämligen till Vindeln 2 (!!!) ggr idag för jag skulle hämta ut mitt körkort. Första gången jag åkte dit då var klockan typ 12.00 och så öppnade dom inte för än vid 14.00... hur lol?? Happ, då vare bara att vända då. Jag lämnade även bilen till syster som skulle iväg till schtän. Men vid 15.45 kände jag ba, faaan nu ska jag ha mitt körjävlakort och då tog jag andra bilen och åkte igen. yeeey jag lyckades. Ser dock vettskrämd ut på kortet, tragiskt att jag måste ha det 10 år xD he he
Nu ska jag kirra mig lite krubb, är faktiskt liite hungrig ;) Tjoooooo

sug ngt

kuuuuse mina skor är aaaaalldeles för höga så man knäcker fötterna i dom! Helt sinnes, jag trodde inte att det skulle kännas såhär. Jag har många klackar med 10 cm klackar, men dom här var rena döden. Haha, det går fan inte ens att gå med dom... Bra där xD

jag har syndat

Jag var nämligen inne på Nelly's hemsida liiite för länge idag. Jag klickade mig in på skosidan och fastnade där hela dagen... ovanligt? Nej..
aja, dom här tänkte jag skulle vara snygga till min studentklänning eller varför inte bara till ett par brunbrända ben? :) Jag tror att dom är mycket snyggare i verkligheten än vad dom är på bilden.

phew

Dagen är räddad! Jag ringde just min smink- och hårmänniska till balen och hon ska fortfarande göra mig snygg! Pheww, säger jag bara ;D
Annars hade jag varit rätt körd om hon inte skulle kunna fixa mig med tanke på att jag är alldeles för sent ute för att leta reda på en ny männisch ^^
.
Dagen idag då? Onsdag = dryg som vanligt. Två lektioner på hela dagen varav 3,5 timmes hål i mitten. yeey.. Plus att fotolektionen suger xD he he
Sen blev jag lite besviken när jag kom hem och la mig i soffan för att sedan komma på att jag har seminarium imorgon och måste plugga på lite diskussionsfrågor till religionen + att jag måste göra min NK uppsats! hahaha livet...

hahaha jag är trött!


hata-camilla-veckan

Vi är bara inne på tisdag, FUCCCK jag hade minst onsdag i huvet... :( Aja, det har då inte gått som jag vill iaf. Konstigt? nä, jag heter Camilla Karlsson.
När jag trodde att skolarbeten skulle börja avta så fick jag ett papper idag (!!!) om att jag har restuppgifter kvar att göra i Naturkunskap. Det ska in på fredag och min lärare har suttit på den här informationen ca 10 dagar. Mums! Tack för den.
Sen igår när jag ringde min smink- och håruppsättare för att boka in en tid då vi skulle träffas för att bestämma frillan osv, då sa hon att eftersom jag ringde så sent så antog hon att jag inte skulle bli sminkad osv. LOL? Jag hade ju bokat henne och hon hade sagt att det går bra den 9 juni...... sjukt arg blev jag!
.
SEN! då har jag snackat med folk om utgång på fredag för jag är stööört taggad. Men alla dissar mig :( vad äre här? Hata-camilla-veckan är preciiis vad det är :O

.

skönt att när allt hade lagt sig, få en härligt slag i ansiktet igen. Det känns underbart. Verkligen.

Om alla var som jag vore världen perfekt

Efter skolan idag var jag hos tandläkaren. Precis 16.10 gick jag in genom dörrarna till folktandvården på Dragonen och ställde mig i kö till att anmäla mig vid receptionen. Mannen framför mig gick in dit för att få en akuttid för att han hade någon slags tandvärk som ilade och bultade eller vad han nu sa. Det gjorde ont i mig när kvinnan som kollade upp tider i datorn sa "tyvärr, det finns inga tider idag.." till honom.
Därför, så snäll medmänniska som jag är, sa jag: "du kan få ta min tid om 10 minuter om du vill? Det verkar som om du behöver den mer än vad jag gör"
.
Som sagt, om det hade funnit mer personer som jag hade världen varit perfekt. Okej, inte alla gånger..
Släng in en hjälpande hand ibland om ni vet att personen behöver något mer än vad du gör!

so awesome

Jag plockade upp kläderna från tvättkorgen, men först gjorde jag ett klädtorn (sandtorn).

Måndag 16 maj

Det är måndag och det är dags för ännu en ny vecka med massor av plugg. Yey! Skönt att inte ha körkortsteorin att tänka på längre (A)
Idag börjar jag som vanligt halv 3 och då tror jag film står på schemat. Ska dock in liite tidigare för att lämna en systemkamera jag har lånat från skolan. Hade tänkt att göra skolarbete men NÄÄÄÄ xD Ovanligt ..

På dagens agenda står följande:
- Vika ihop tvätten
- Plocka upp grejer
- betala räkningar
- plugga
- ringa folktandvården
- ringa för hår- och smink till balen
- ringa för traktor och vagn till studenten


Hur mycket som blir gjort får vi snart se ;)

snubbo

Som sagt så var vi och såg Insidious igår och ja, det ångrar jag självklart idag. Grejen var att filmen var läskig för det kom plötsliga saker hela tiden så man hoppade till. Fast det var egentligen de 5 sista minutrarna som var läskigaste för då kom det en "ande" med bröllopsklänning och alldeles död i ansiktet och skulle ta över hans kropp och hon var bara allmänt SNUSK! Skööönt att slippa sova längre.
Jag skulle just gå ner till källaren och låna en sop (som vi inte har, haha) och när man går in genom dörren möts man av en lång korridor som är svart, hur läskigt??? Jag kan lova att jag dog ganska hårt!
Men i överlag tycker jag ändå filmen är sevärd och i vissa scener skiter man faktiskt ner sig... ;)
Här har vi anden...!!! :O :O :O :( :( :( :(

LOOLLZZz

hahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH dagenssss!!!!
Du är bara allt för söt mannen... xD

mongoo

jaaag...är...så....trött!!!
snart kommer syrran till lägenheten då hon har tränat klart. Sen är det bara att vänta på att mamma slutar så att JAG kan KÖRA hem oss UTAN övningskör-skylten ;) Wahahah
nu är jag apan på körkortet! :D

Insidious

godmorgon, typ.
Satan vad trött jag är, haha ovanligt??
Jag har lite ångest måste jag berätta. Ikväll ska jag, marcus och sandra på bio och se Insidious. Det är då en skräckfilm!! Hur faan ska jag klara det här?? Filmen är gjord av skaparna från Paranormal activity och Saw.... det säger väl allt ;)
Josh och Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar.


Teaseeee

hahahahha jag tror jag är lite trött osv... xD

Välj Forsbergs trafikskola!

Jag tror inte ni riktigt kan förstå min lycka idag. Jag har kämpat så otroligt hårt på sista tiden för att få det här lilla kortet i handen och ÄNTLIGEN så är jag i mål. Jag föll inte ens på mållinjen! Jag tror jag aldrig har varit såhär stolt över mig själv i hela mitt liv. Jag känner mig fan vuxen eller ngt ;P haha
Det var nu några timmar sedan jag var klar med körningen, men jag kan inte få in i huvudet att det är över! :D Jag behöver inte sitta på körskolan längre och plugga teorin, det är otroligt ;P Nackdelen är bara att jag kommer att sakna dom härliga personerna där på Forsbergs trafikskola. Anders jag körde med var bara helt fantastisk och Stefan som äger stället är bara föör trevlig! Alla där är så underbara!
Tack och bock för ni har hjälpt mig i mål!

jag ägggeeeerrr :D

JAG HAR TAGIT MITT FUCKING KÖRKOOORT!!! :D :D :D
fyfan vad jag äger :D :D :D säg grattis!

vi får väl seee.....

haha vad fick ni för något jäkla spratt igår och ökade min statistik NANTING?? kul iaf ;P
Som många vet idag så är jag otroligt nervös.... Ni fattar nog varför också. Ja, jag har uppkörning idag. ÅÅh, hoppas att det går bra. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag kommer iaf gråta jävel om jag misslyckas, haha. Då vet ni...
Nu ska jag gå på toa för 5:e gången denna morgon, det blir så när jag är nervis ;P he he

Dum av dig

Inatt låg mina tankar på kugg-Ola. Jag vill inte ha uppkörning med honom för att kommer att kugga mig :( Och alla som känner mig vet att jag kommer att döda mig själv om jag misslyckas, haha.
Just nu sitter jag i biblioteket och chillar samt väntar på att jag ska ha min sista körlektion. Den är 13.20 så jag missar fotolektionen ...... naaaaw, otur jag har ... haha ;)
Nu ska jag ta tag i mitt samhällsarbete för det ska in imorgon.. Taggat! :O

just nu:

just nu ligger jag i soffan och sen den första semifinalen i melodifestivalen där länderna ska kvala in. Jag måste bara säga att länderna har så otroligt konstig musiksmak att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta....
Sen den dära favorittippade Ryssen som tydligen är wannabe Eric Saade, kan ju gå och ta sig. Ryssens låt suger, hans dans är inte likadan som Erics och han sjöng inge bra. PUNKT!
Georgien har en skriklåt där en tjej tror hon är bra på hårdrock eller ngt och sen kom ett stolpskott in och rapade... hahaha aja ;) ska återgå. Häj

1/2

One down, one to go. Exakt så blev det idag när jag klarade teoriprovet på vägverket :D Jag tycker ändå att jag ha de bra resultat 62/65, inte fy skam där, haha :P Och dumma alla som har sagt att det är svårt och fick mig att sitta och skaka, samt gå på toa ca 1000 ggr innan provet ;P
I veckan har jag även uppkörnignen, så förhoppningsivis har jag körkortet innan fredag!! Annaaaars då jävlar dödar jag mig själv :O

men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Jag åkte vid halv 11 imorse och kom hem typ nu! Jag har varit med mamma, mormor och syrran och har shoppat lite grejer + massa mat! Mamma betalade min mat :D :D GALET GLAD :D
Som sagt ska jag träffa brudarna ikväll, vilket kommer att bli mysigt.
måste bara säga att Veronica Maggios nyaste album är magiskt! egentligen inte min musiksmak, men det är ngt speciellt med den här.

blä

fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck ....

älskade pappa

Idag så slutade jag klockan 12, vilket var ytterst skönt. Eller jag slutade typ innan det för jag gick ifrån lektionen och pratade med elina (A) hehe ops...
Sedan fick jag ett sms av pappa där han frågade mig om jag kunde hämta en strömbrytare på sandbacka innan klockan 16.00 ^^ Snäll som jag är sa jag ju självklart ja. Happ, då åker jag till körskolan och sitter där tills halv 3 då jag tyckte det var en bra tid att åka. När jag ska gå ut till cykeln så regnade det... GRATTIS! Samtidigt som det alltså regnade, testade pappa mitt lokalsinne! SCHYRRE!!! Jag blev ju fan dyngblöt xD

F R E D A G

Sista dagen innan helg!! Det känns nog ganska skönt ändå. Min helg kommer dock mestadels bestå av teoriplugg osv, men nog ska det bli bra iaf. KANSKE är det över snart? ;)
På lördag får jag iaf träffa mina älskade brudar igen, det var hur länge sedan som helst!! Men nu äntligen :D
Kvällen börjar med middag och mys, sen får vi väl se vart kvällen tar oss helt enkelt :P Skönt att vi är på haga så jag har nära hem (A) hihi

från början till slut

Min dag var egentligen ganska skön igår. Jag hade lektion 08.25 - 09.25 på morgonen men jag var för trött för att ta mig iväg, asså det gick verkligen inte. Så jag sov (A) Jag började igen vid klockan 1 vilket var en lite rimligare tid för mig.
Lektionen sög ju självklart, men det fick duga. Cyklade till Medley och tränade, jätteskönt :) Efter det for jag bara hem och chillade. Duschade och pysslade om mig själv! Det är underskattat :D
Idag så slutar jag 12 och ska sedan till körskolan för att plugga och sen ska jag fara och träna :) skön...t

..

Skolan har börjat lugna ner sig liiiiite, men då är det körkortsdags istället. Teoriprovet är väldigt snart och jag får bara mer och mer panik.. Inte kult. Sen har jag uppkörning två dagar efter provet så jag måste verkligen ligga i nu! :P
Jag slutar om ca 15 minuter och då ska jag fara och träna efter det. Seeen ska jag plugga massa teoriiiiii :( :( sug min röv va tråkigt det är!

dööd!

Efter helgens bravader vill jag bara gå och dö i sängen. Haha, nä men det har faktiskt inte blivit så himla mycket sömn, eller jo, men inte tillräckligt :P
Idag börjar jag klockan halv 3! Mycket skönt. Men min tanke var att jag ska hinna skriva under nå papper för jobbet i sommar, träna, duscha, äta och kanske städa innan..... Får se hur långt tiden räcker :)

RSS 2.0