hur..?

Jag har aldrig förstått det där med att recepten ska räcka till ca 30 st...... :S

Sammanfattning

Den här helgen har varit otroligt jäkla bra måste jag få säga. På många sätt.
Lets tare fråm de början:
Fredag- Jag var hemma på dagen och gjorde gómiddag till mig och far, sedan skjutsade han in mig till Elin där vi förfestade lite/chillade, sen kom hylander dit och vi drog rövarna ut på Coronas dansgolv. Det var skönt folk och bra musik! Sov hos H to the yllan
Ja jag ser ut som kines med världens största huvud, men vafan, orka bry sig. Typ...
*
Lördag: Vi vaknade upp där vi sisådär 13-13.30, var trötta och döda. Vi lånade Hylanders pärons bil och hämtade mina grejer hos elin och sen köpte vi lite snarra.
Jag var tvungen att göra mig i ordning igen för vid 17.30 skulle jag jobba på Paus oh sedan var det personalfest. Invigningen gick jättebra och det vi fick göra var att blanda drinkar, fylla på mer öl och diska och självklart öppna ölkapsyler . Jag har kapsylhand.... hehe ;)
Helt oväntat kom det folk med bongotrummor som var awesome! ;P Kulkulkuuul!
På Invito var nästan hela kvällen gratis. Drinkarna bara rullade på men inte från mitt konto inte ;P hehe
Kvällen avslutades vid 01.30 tiden, då åkte jag till H to the yllan
*
Söndag - Sandra kom och hämtade mig vid 12.30 kanske och då for vi hem, jag åt och duschade, sen åkte jag tillbaka till stan för att jobba på Aktrisen. Så jag har varvat jobb och fest ganska vartannat den här helgen ;P

Det är dags igen

Det är fredag. Då vet nog precis alla vart jag håller hus ikväll ;) PUSSs ha en bra kväll, för det ska jag ha!

Awesome

Min favoritlåt atm om någon satt och klurade på det :)
Först fattade jag inte varför twilight snubbarna ploppade upp i videon, men insåg sedan att det tydligen är ett soundtrack till nya filmen... loooool..

Anonym

HAHAHAHAHAH vilken fin kommentar jag fick i förra inlägget!! ;) Eller sångtext iaf! Jag har mina aningen vem filuren kan vara, men anonym går också bra :D
*
Idag har jag varit sjuuukt duktig och städat en massa! Okej kolla bara:
Våning 1
Städat båda hallarna
Tvättstugan
Köket + diskat bordsunderläggen
Vardagsrummet
Badrummet = toan, handfaten osv
Dammsugit hela undervåningen!
Våning 2
Badrummet
Vardagsrummet
Klädkammaren
Mitt rum
Dammsugit hela övervåningen!
*
Jag klappar mig på axeln och känner att jag gjorde ett bra ryck idag. Det tyckte pappa också, haha. Han tycker jag borde få fler ryck ;)

Om man kunde vrida tillbaka klockan

Igår fick jag tillbaka min kompletta skorsamling! WOOOO :D
Detta får mig att längta tillbaka till fotbollen som faan. Ni anar nog inte hur skön känslan är att få stå på en plan, längst bak och se ut över alla spelare och skrika på dom att göra si eller så. Eller känslan då man är ensam mot en forward som kommer i fullfart och så vinner man fighten och kanske skadar motspelaren lite :D FAAN! VARFÖR slutade jag?! Jag hade t.o.m konstgräspluppar kvar i skorna. Suck... det var tider det ;)
Syns det att jag är högerfotad? ;)

19 November

Igår var det som sagt tjejkväll + victor, hos Lodell. Alla var verkligen sjukt taggade och vi ba hoppade omkring och var fulla ;) Precis som det ska vara. Snodde lite bilder från lodell:

Bruna bananer

Haha parfymer är en rolig sak. Man kan verkligen få det ÖVERALLT. Jag har testat i ögonen och i munnen, det är ingen hit. Bara ett tips.
Men till saken, som ni vet har jag kastat ner min favoritparfym i golvet på haga i stengolvet (eller iaf ett hårt golv). Stort slöseri om jag ska vara ärliga med er. Ibland så vill jag låna mammas parfym (Bruno Banani), Bruna bananer,  som luktar gudomligt och då tycker jag det är roligt för dom som säger att man luktar gott. Det innebär att personen tycker att min mamma luktar gott ;) Hehe
SÅJA, nu var min åsikt sagt :D

<3

Jag är sviiintaggad på ikväll och för att få träffa mina finaste gurls!! :D

tips!

Ni som känner mig vet att jag ofta inte orka göra något med mitt hår, för det brukar stå åt alla håll och kanter. Och därför brukar det 8/10 ggr hamna i en knut på huvve. Men för att göra det liite snyggare har jag inhandlat en "dounut bun". Den kommer från Stylebytyra.se och är superenkel att använda.
Ni ser ju att "bollen" blir myycket finare och rund! Jag älskar det!! :D
Såhär ser "dounuten" ut. Köp det om ni är lika lata som jag :D Nackdelen efteråt är att det ser ut såhär (haha):

Vår årliga uppgift

nu är det dags att dra röven upp till bygdegården för att vara Dj's för låg- och mellanstadiet här i Tsjö. Jag är fett taggad och hoppar omkring xD ;)
Såhär ser jag ut ikväll :).. om någon undrade alltså

Kolla in efter 1.30. spårad dans ^^


Ut med det gamla och in med det nya

Den här mobilen ...
v.s
Den här fina mobilen kommer om några dagar dimpa ner i min brevlåda! :D Hoppas ni är stolta över mig som lämnar min gammobil i träsket.

roliga konversationer

jag: "mamma.. din lugg ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.. :S "
mamma: ".... det gör den inte alls det, den är bara kvällsmysig"
*
Mamma försökte ge igen på sandra: "Sandra, din lugg ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig!"
Sandra: "du ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig"
mamma: *tyst*
*
Sandra: "pussade du mig på huvet?"
Mamma: "nej, det var mobilen"
*
Sandra till mamma: "du vet den där träningsmaskinen på gymmet där man gör sii och så *visar*"
mamma: ".... nää... det tror jag inte alls att jag vet"

It's not like you to say sorry

Efter en stooooor bloggtorka kanske jag är tillbaka. Kanske!
'
Idag så vaknade jag ca 11.30 efter jag somnade vid 05.30 kanske. Tack Elin min babe <3
Pappa skjutsade in mig till stan och jag fick som vanligt gå och shoppa loss på apoteket. Denna gång gick det på ca 130 kr. Skööönt.
Jag har ju bara motgångar nu. Verkligen ingenting annat. Började med bilkrashen, sedan åkte jag på nys-sjuka då min nacke och rygg var som värst, sedan har jag fått två andra sjukdomar som jag inte behöver gå in på, kunde inte gå på personalmötet och kan inte jobba på fredag.
HUR KUL?!?!
hahaha, bara ironiskt ^^
*
Det kan ju inte bli så mycket värre nu, så förhoppningsvis vänder det här snart ;)
Bjuder på en otroligt vacker bild på mig idag där jag visar min frustration ;)

Ett riktigt jävla as


Bildbomb

Här är en bildbomb från bilkraschen om någon är intresserad av hur det såg ut.
Rutan jag skallade sönder
Polisen var och knöt en rosett runt backspegeln
Här åkte jag av. Just ovanför vägtrumman ser man lite spår. Smällen var nog när bilen tog i när uppförsslätten kom.
Hjulet
Såatteeh.. bilen åker på skroten för det har lossnat betydligt mycket mer under bilen tydligen och ratten var alldeles sne pga hjulinställningarna böev fuckade igen osv.

:)

I detta läge har jag legat hela kvällen. Halsduk, liggläge och värmedyna bak i ryggen. Varmt och skönt ;)

New in

Jag fick lov att belöna mig själv att jag överlevde, så denna gång är jag ursäktad. Hehe, eller något. Jag tyckte att dom var så fula att dom blev söta. Rätt sköna var dom också om någon undrar :) 349:- på skopunkten.
Annars var jag bara och shoppade massa piller vilket inte är lika roligt ^^
Bilder på kraschen kommer lite senare

K to the ylskåp

Jag är fortfarande hos Elin. Pappa skjutsade hit mig igår efter sjukhuset och sen kom mina bästa fridor och hängde :) Jag är dock ensam i lägenheten, hon jobbar hårt!
Nä men jag mår väl hyffsat bra idag, mycket stel i nacke och rygg så idag kan jag få smeknamnet kylskåpet, pinnen, kylen, stolpen, ah you name it.
Jag ska promenixa in till stan och shoppa på apoteket ;) Min favvoaffär.. hehe
Mina finisar!!!!!

Bilkrasch

11/11-11 är en dag alltid kommer att komma ihåg.
Dagen då jag körde av vägen och kvaddade bilen totalt.
Vi tar det från början:
Klockan var ca 13.30 då jag satte mig i bilen. Helt ovetandes vad som skulle ske just denna dag. Jag backade ut från parkeringen och körde ut från gården. Set fire to the rain spelades på radion och jag vred upp lite och kände att allt kändes bra. Gasade upp till ca 70 km/h och 200 meter senare var inte allt så bra längre.
Bakdelen på bilen tappade hjulfästet, fick sladd och for till höger, jag försökte parera tillbaka men gled över på vänster sida och ner för ett dike och ut på en åker. Innan jag visste ordet av det, satt jag där i bilen och förstod inte varför sidorutan var krossad och borta och vad som hade hänt.
Jag hade alltså glidit ut sidleds från vägen och slagit mitt huvud i sidorutan så den var krossad.
'
Det första jag gjorde var att ringa pappa för att jag klarade mig ju bra utan större skador men när jag klev ut ur bilen såg jag hur förstörd den var. 3 punkterade däck, stötfångaren fram och bak var halvt av, sidofönstret hade krossats och delar från bilen hade flygit ut en bra bit.
Jag var orolig för att bilen inte skulle gå och använda igen..... och så blev fallet. Den ska skrotas för den var så kaputt!
'
Pappa kom hem från jobbet och efter ett tag for vi upp till akuten med mig eftersom att jag hade ont i huvudet, mådde illa, ont i nacken och övre ryggen. Där blev vi sittandes ett bra tag och jag fick på mig en stödkrage som gjorde halsen ca 45 meter längre. Skönt? svar, nej.
Blev uppskickad på röntgen av huvud, nacke, rygg och lungor men som tur var såg allting bra ut. Hårdhudad som jag är, fick jag åka hem. Det som blev av hela tjofaderittan var en liten hjärnskakning.
Blev även förhörd av 2 poliser som ville veta vad som hade hänt i detalj så att dom kunde göra en liten utredning på det här. Enligt dom så var det någon rutinkoll.
Poliserna sa även att jag hade en otrolig tur som inte blev skadad mer än vad jag blev.
Min mor var och kollade på språren och bilen och konstaterade att om jag hade kört av ca 1 decimeter innan, hade jag kört över en vägtrumma och jag hade voltat med bilen och kört ner i en bäck. Jag säger tack och bock för den skyddsängel (eller ngt) jag har :)
Allting är bra nu. Men jag kan fortfarande knappt förstå vad som har hänt.

finbesök


H

hur enkelt skulle inte livet vara om alla satans idioter kunde gå och begrava sig?! På riktigt.
Jag tror jag hatar hela världen ikväll och jag hatar allt som rör på sig. Hatar folk som inte kan svara på sms. Hatar folk som är för fega för att kunna ta en konversation.

Onsdagkväll

Ikvällen spenderades självklart med mina finaste flickor :) vi gjorde en supergod kycklingsallad hos Elin och surrade. Sedan spontandrog vi ut på Olles, det är ju trots allt lill lördag ;) dock så skulle jag köra hem till tsjö senare, så jag fick hålla mig till vatten. Och popcorn ;)
Jag tycker att jag gjorde en snygg konstatering när jag just hade kommit hem och satt på toa.
Hur vet man när man bor på landet? - Svar: Man håller på att köra över ett rådjur vid infarten så man måste tvärnita.
Med det sagt säger jag godnatt :)

Dag 18 - Det här får mig att skratta

Min bakgrundsbild på datorn!

aasuum

Hej på er söta barn :)
Idag har det varit rätt mycket grejer under hela dagen. På förmiddagen gjorde jag lite grejer och 11.30 började jag jobba på Paus. Fyfan vilket underbart jobb jag har alltså! Jag är mer än supernöjd kan jag tala om för er. Alla där är så sjuktsjukt trevliga och det är bara ett nöje att få jobba. Det gör inte ens något o stå i disken ;P Sen är det ett stort plus att jag har fått mycket beröm av dom som jobbar där. Jag får höra att jag är jätteduktig på att jobba, möta kunder, trevlig osv. Haha, nästan så jag blir generad av att skriva det här och nu xD
På människorna som jobbar där, låter det som om jag kommer att få jobba en del och jag är t.o.m bjuden på personalfest ;) AWESOME! Efter 5 jobbpass så får jag vara en i gänget. Det är kuul kul kuuul! :D
*
När jag kom hem vid ca halv 7 åt jag lite middag och senare sjöng jag o syrran lite singstar. Hehe, länge sen det hände (förutom i helgen).
Senare promenixade jag till Elina och bara surrade ett tag :) Mycket trevligt må ja då säga.
Nä, men det var väl allt för idag tror jag och imorgon är jag ledig. Ska dock in till staden på eftermiddagen och träffa upp ma gurls för middag. Det är ju vår onsdagsdejt ;)

Dag 17 - Bästa resan

Jag hoppar över 16 för den vet jag absolut inte och då äre tråkigt ;)
*
Min bästa resa jag någonsin har gjort måste ha varit då jag var med min familj i Turkiet för några år sedan. Det var supervarmt och molnfritt i hela 2 veckor och allt var bara perfekt :D
lycklig hest

häälgen

I fredags jobbade jag som sagt och sedan gick jag hem till Elin. Där gjorde vi mat och drack vin och sedan joinade nina också. En mycket trevlig kväll som slutade med utgång! :)
Lördagen var väl mindre rolig då vi vaknade. Haha döda som vi var låg vi i soffan hela dagen och halvsov tills vi bestämde oss för att åka till Mcdonalds. Middag - noooomnom!
Vi gjorde oss i ordning och åkte till Astor och co. Vi vann nääästan 5 kampen, men kul vare ;) Kvällen i sig vara bara sjuuuukt awesome :D :D (hehe)

Dag 15 - En person som alltid gör mig glad

hihihi heeemliiizzZzzZzZZZZzz ;)

Dag 14 - Det här får mig att gråta

Det finns nog en del grejer beroende på humöret. Ibland kan dagen suga så mycket att när man tappar ner någonting på marken, typ en penna, och då kan jag börja gråta. Fast då ska det vara en riktigt skitdag! ;P
*
annars då? hmm... åååh det beror på mycket!

Dag 13 - Så här är jag i skolan

WAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag går inte i skolan. Annars då jag gick skola så var jag väl den som antingen var övertrött, less eller trött xD hehe.
Här var jag allmänt otaggad på en tråkig uppgift ^^

gonatt

Hejsan dampfingret. Om ni undrar vad jag gör vaken nu efter en hård helg, så äre för att jag är facinerad av mitt pekjävlafinger som dampar lös xD hehehe

*

knutasjäveln

NU KÖR VIIIIIII!!!!
... nej jag ska inte se ut sådär....

tjoflöjt

hej alla fina! och fula..
Inatt har jag sovit som en gris och snacka om att jag behövde det. Jag somnade i soffan vid halv 10 kanske och sen insåg jag att det var dags för sängen. Kvart i 10 låg jag och sussade så gott ;)
Sen fick jag ett sms 09.55, 5 minuter innan väckarklockan skulle ringa! JAAA jag kommer att strypa dig en vacker dag :D
Men ah, så ca 12 timmars sömn för mig inatt!! kung!!
*
Idag blir det också jobb, 14-18. Sen ska jag till Elin och äta gomiddag sen blire partaj. Ovanligt va? ^^ Nä men det blir braaaaaaa :D
Hej o hå

Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv

Det här är ju lika roligt varje gång ^^ int...
jag älskar då jag får upp ett il och städar tills jag mår illa ;) DET är bra grejer. Jag skulle dock behöva ett sånt där il nu igen....

hard workwork

Idag blir det jobb på Paus 11.30 -17.00. Ingen som vill skjutsa hem mig efter det? Det hade varit kung och jättesnällt. Jag lovar att dyrka dig resten av mitt liv ;)

Dag 11 - Min bästa vän

Mina flickor såklart!

go run run run

Länge sen ni fick en ful webcam bild, så nu vare dags igen ;) Enjoy!

Dag 10 - En bild på min handstil


go insane

Hejsan alla glada osv.
Jaa haha, jag lever trots allt om ni undrade. Igår blev det jobb från 12-21 och idag var det jobb från 15-20. kuul kul kuul!
Nä men veckan sen faktiskt rätt fullspäckad ut om jag ska vara ärlig och vilket jag är. Om ni undrar så ser det ut såhär:
Måndag: Jobb på aktrisen från 12 till 21
Tisdag: jobb på aktrisen från 15 till 20
Onsdag: Jobb på aktrisen 06.45 - 15.45, middag med gurlsen
Torsdag: Jobb på Paus mellan 11.30 - 17.00, träffa elin?
Fredag: Jobb på Paus från 14-18, Snack om utgång?
Lördag: Styra ihop ett gäng? , träffa Alma?
Söndag: Hejsan bakis dag osv osv


Dag 9 - Mina favoritskor

Jag kan ju inte välja! Vafan äre här för något....
Jag tar mina favorit(er)
Ingen har väl missat att jag älskar klackar? ;)
Ett utav mina skönaste skor och passar till det mesta i sommarkläder
sååå snygga, men dock lite stora i storleken. Allt löser sig med tjocksockar ;)
Mina favorithöstskor. Tack f.d svärmor för presenten! :D
Svarta vanliga och använda som ni ser.. hehe. Har t.o.m limmat klackarna
Vanliga skor helt enkelt. Fortfarande snorsnygga!

RSS 2.0